Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 07

A.Bautronis kandidatuos pirmalaikiuose Seimo rinkimuose Raseinių–Kėdainių apygardoje

Andrius Bautronis, iki 2023 metų balandžio ėjęs Raseinių rajono mero pareigas, bus Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) kandidatas rugsėjo 3 d. vyksiančiuose pirmalaikiuose Seimo nario rinkimuose Raseinių–Kėdainių rinkimų apygardoje, rašoma TS-LKD pranešime spaudai.
Andrius Bautronis
Andrius Bautronis / 15min nuotr.

Antradienį tokį sprendimą priėmė partijos taryba. Kandidatas kampaniją pradėjo tą pačią dieną renginiu Raseinių Maironio parke, į kurį susirinko kone šimtas raseiniškių. A.Bautronis atkreipė dėmesį į gyventojams opias ir ypatingai svarbias problemas.

„2019 metais laimėjau mero rinkimus iškėlęs užduotį atstovauti žmonių interesus, kurti geresnį rajoną, kad būtų gera gyventi ir įsikurti naujoms šeimoms. Nerimą kelia jau bepasirodantys ženklai, jog vėluoja projektai, sustojo pradėti darbai, mažinamos lėšos įvairioms sritims“, – susitikime kalbėjo A.Bautronis.

Kandidatas į Seimo narius žada akcentuoti pagalbą bendruomenės iniciatyvoms, kovą su neūkiškumu ir biurokratiškumu. „Jei turėtume aktyvų Seimo narį, savivaldai gali padėti Seimas ir Vyriausybė, kurių koridoriai, dirbant meru, man tapo gerai pažįstami“, – kampanijos pradžios renginyje teigė A.Bautronis, žadėdamas aktyviam gyvenotjų atstovavimui skirti visas jėgas.

Taip pat A.Bautronis rajone inicijuoja apklausą apie pagrindines problemas. Į jos klausimus jau atsakė virš 500 Raseinių rajono gyventojų. Organizatoriai tikisi turėti ne mažiau, kaip tūkstantį respondentų, kurių identifikuotos problemos taps kampanijos įsipareigojimu naujam Seimo nariui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius