Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 02 01

A.Brazauskas – vėl reanimacijoje

Kadenciją baigęs prezidentas Algirdas Brazauskas pirmadienį iš sostinės Santariškių klinikų Urologijos centro grąžintas į ligoninės Reanimacijos skyrių.
Algirdas Mykolas Brazauskas
Algirdas Mykolas Brazauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip LNK žinioms sakė politiko sutuoktinė Kristina Brazauskienė, grąžinti jį į Reanimacijos skyrių nuspręsta pablogėjus savijautai. Ji negalėjo įvardinti pablogėjusios savijautos priežasčių, tačiau neigė, kad galėjo atsinaujinti sepsis. Pasak K.Brazauskienės, 77 metų politikas jautė galvos, ausies skausmą, jis daug ilsisi.

Primename, kad sausio 10 dieną A.Brazauskas buvo paguldytas į Santariškių klinikų Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyrių dėl sepsio bei jo sukelto šoko, taip pat dėl inkstų veiklos sutrikimo. Vėliau pranešta, kad prezidento būklė pagerėjo, jis pasveiko nuo sepsio. Praėjusį pirmadienį A.Brazauskas buvo perkeltas į Urologijos centrą. A.Brazauskas gydomas nuo pažengusio prostatos vėžio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius