Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 16

A.Valinskas juokiasi iš naujų politikų iniciatyvų: „Nebeturi kaip išsidirbinėti“

Artėjant rinkimams Seimo nariai desperatiškai ieško būdų, kaip atkreipti į save dėmesį. Trys konservatoriai pasiūlė keisti kelio ženklų dizainą, nes dabartinis atėjęs iš sovietmečio, kita grupė parlamentarų ėmėsi iniciatyvos uždrausti laikyti šunis pririštus ilgiau nei dvi valandas. Pramogų pasaulio ryklys, buvęs Seimo pirmininkas tokias iniciatyvas įvertino trimis žodžiais: „Nebeturi kaip išsidirbinėti!“.

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos nariai Andrius Vyšniauskas, Paulė Kuzmickienė ir Mindaugas Skritulskas apie siūlymą keisti kelio ženklus pranešė balandžio pradžioje.

Pasak jų, daugumos šiuo metu Lietuvoje galiojančių ir naudojamų kelio ženklų dizainas, šriftas yra identiški ar panašūs į Sovietų Sąjungos okupacijos metu patvirtintus kelio ženklus, taip pat – į Rusijoje ir Baltarusijoje dabar naudojamus kelio ženklus.

Situaciją įvertinęs Arūnas Valinskas negaili kandžių žodžių parlamentarams, kurie, pasak jo, patys susikuria problemas, kad vėliau galėtų jas išspręsti.

Šioje situacijoje jis mato kitą kelią ir siūlo į viską pažvelgti kitaip – tam išskiria pagrindinius prioritetus, ko vietoj kelio ženklų keitimo reikėtų imtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius