-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 01

A.Valinskas prabilo apie A.Tapino kritiką sūnui: „Šnekėjomės ir šeimoje, ir su Andriumi. Gaila“

Andriui Tapinui pradėjus nederamai išlaidaujančių Seimo narių medžioklę, visuomenininko taikiklyje atsidūrė Arūnas Valinskas jaunesnysis. Parlamentaras prie gėdos lentos imtas kalti dėl brangaus kompiuterio baigiantis lėšų „įsisavinimo“ terminui. Seimo nario tėvas atvirai prabilo, kaip šią istoriją įvertino per diskusiją šeimoje ir pokalbyje su pačiu A.Tapinu. O netrukus pridūrė, kad parlamentarų apmokėjimo klausimą reikia spręsti iš esmės: algas kelti iki 10 tūkst. eurų.

A.Tapinas skelbė, kad konservatorius Arūnas Valinskas lapkričio 11 d. nusipirko kompiuterį „Lenovo Legion Pro 7“ su 16 colių monitoriumi ir galinga „Geforce RTX 4080“ vaizdo plokšte. Tam jis išleido 2658 eurus iš savo kanceliarinėms lėšoms skirto krepšelio.

Seimo narys pripažino klaidą – savo poelgį jis įvertino kaip teisėtą, bet nepateisinamą atsižvelgiant į likusį kadencijos laiką ir jiems skirtas lėšas. Prisiimdamas atsakomybę, politikas pažadėjo visus lapkričio mėnesio technikos įsigijimus padengti asmeninėmis lėšomis, grąžinant jiems išleistus pinigus Seimo kanceliarijai.

Valinskus ši istorija pasivijo, kai jie kartu viešėjo Kenijoje.

„Mes šnekėjomės šeimoje. Mes esame tėvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius