-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 20

A.Venckus: tai, kas vyksta, yra „teisinis spektaklis“

Ketvirtadienį į Garliavoje susirinkusią minią viešai kreipėsi Kauno apygardos teisėjos Neringos Venckienės vyras advokatas Aidas Venckus ir piktinosi beveik savaitę trunkančiu „teisiniu spektakliu“.
Ketvirtadienį A.Venckus žurnalistams ir susinkusiai miniai pareiškė savo poziciją
A.Venckus žurnalistams ir susirinkusiai miniai paskelbė savo nuomonę apie situaciją, kurioje atsidūrė jo žmona ir jos artimieji. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip skelbia portalas Lrytas.lt, prie savo namų viešai į minią ir žurnalistus kreipdamasis A.Venckus piktinosi aukščiausių valdžios pareigūnų atsainiu požiūriu.

„Savaitę laiko, nuo praėjusio penktadienio, stebiu šio teisinio spektaklio tęsinį, kuris tęsiasi nuo 2008 metų. Ir ši spektaklio dalis turėtų vadintis nuskriaustas antstolis negali įteikti teismo sprendimo“, – kalbėjo A.Venckus.

Jis pareiškė, kad antstolis Marekas Petrovskis turėjo ne vieną progą jam įteikti Kėdainių rajono apylinkės teismo nutartį, kuri numato, jog D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukros globa grąžinama motinai. Tačiau, pasak A.Venckaus, antstolis to net nebandė padaryti.

„Nejaugi Lietuva laukia paskutinės šito spektaklio dalies, kuri numatyta kitą savaitę, gegužės 26 dieną, ir visam pasauliui pateikti dar vieną teisinį akibrokštą, kai į pedofilijos bylos nagrinėjimą Panevėžio miesto apylinkės teisme vienu automobiliu atvyks įtariamasis Andrius Ūsas, nepriekaištingos reputacijos Laimutė Stankūnaitė ir mažametė nukentėjusi mergaitė“, – A.Venckų cituoja Lrytas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius