-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 30

A.Žiliui pareikšti dvigubi įtarimai

Drąsiaus Kedžio draugui Albertui Žiliui pareikšti įtarimai ir dėl grasinimų nužudyti verslininką Andrių Ūsą, ir dėl viešosios tvarkos pažeidimo.
A.Žilių sulaikė policija
A.Žilių sulaikė policija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Penktadienį Kauno Centro policijos komisariato pareigūnai apklausė juodkrantiškį A.Žilių.

Kaip informavo Kauno policijos atstovė spaudai Ramunė Tarandė, A.Žiliui pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Jis taip pat apklaustas dėl grasinimų A.Ūsui, kuris vadinamojoje Kauno pedofilijos byloje laikomas vieninteliu įtariamuoju.

„A.Žiliui pareikšti įtarimai pagal Baudžiamojo kodekso 145 straipsnio 1 dalį, t. y. dėl grasinimo nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas. Teismas jam skyrė kardomąją priemonę – rašytinį pasižadėjimą neišvykti“, – informavo policijos atstovė.

Už šį nusikaltimą asmuo gali būti baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

A.Žiliui taip pat pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo. 15min.lt primena, kad ketvirtadienį Kauno policijoje pasirodęs A.Žilius surengė tikrą šou: stipriai nuo alkoholio apsvaigęs vyriškis apšlapino policijos komisariato pastatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius