Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 17

A.Paleckis – vėl bedarbis

Dar šių metų sausio 28-ąją savivaldybės įmonėje „Vilniaus kapitalinė statyba“ įsidarbinęs „Fronto“ partijos vedlys Algirdas Paleckis savo noru, nepaaiškinęs priežasčių, išėjo iš darbo.
A.Paleckis akcijos išvakarėse.
A.Paleckis naujame darbe išbuvo neilgai. / Asmeninio albumo nuotr.

„Darbuotojas parašė prašymą,  nemačiau prasmės prieštarauti. Priežastys man taip pat nežinomos, galbūt šeiminės aplinkybės, gal dar kas nors“, – sakė „Vilniaus kapitalinės statybos“ vadovas Modestas Valacka.  Oficialiai bedarbiu politikas tapo vasario 9-ąją.

Komentuoti nenori

A.Paleckis „Vilniaus kapitalinėje statyboje“ dirbo už 3 tūkst. Lt atlyginimą ir turėjo būti atsakingas už bendrovės investicinę programą.

Pats politikas patikino gavęs atlygį už atidirbtą dviejų savaičių laikotarpį, tačiau išėjimo  priežasčių nekomentavo. „Gavau algą be jokių priedų. O kodėl išėjau, atleiskite, tikrai nenorėčiau pasakyti“, – naujienų portalui 15min.lt teigė A.Paleckis.

Postas – atlygis už paramą?

„Fronto“ vedliui įsidarbinus savivaldybės įmonėje, kilo diskusija, ar toks postas nėra atlygis už partijos  paramą formuojamai Juozo Imbraso koalicijai miesto taryboje. „Vilniaus kapitalinei statybai“ vadovauja „Tvarkos ir teisingumo“ partijos atstovas, per savivaldos rinkimus 2007-aisiais nepatekęs į miesto tarybą. 

„Tokios versijos yra absurdiškos“, – nukirto vėl bedarbiu tapęs A.Paleckis, paklaustas, kodėl išėjo iš darbo prieš pat mieste pasikeičiant merams ir susiformuojant valdančiajai daugumai, į kurią frontininkai ir „tvarkiečiai“ neįeina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius