-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 30

A.Valinskas šachmatais Maskvoje nežais

Seimo valdyba trečiadienį patvirtino Lietuvos parlamentarų „rinktinę“, kuri Maskvoje atstovaus Seimui pirmosiose Europos valstybių parlamentų narių žaidynėse. Joje nebeliko anksčiau šachmatais ketinusio žaisti buvusio Seimo pirmininko Arūno Valinsko.
Arnas Valinskas
A.Valinskas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Šachmatai

„Dar praėjusią savaitę pranešiau, kad nevyksiu. Atsirado kitų reikalų. Nelabai ir ketinau vykti“, –trečiadienį BNS sakė A.Valinskas.

Seimo valdyba pritarė, kad į žaidynes Maskvoje vyktų Seimo nariai Mindaugas Bastys, Saulius Bucevičius, Dainius Budrys, Laimontas Dinius, Vydas Gedvilas, Algis Kazulėnas, Andrius Mazuronis, Juozas Olekas, Julius Sabatauskas, Aleksandras Sacharukas, Algirdas Sysas, Andrius Šedžius, Žilvinas Šilgalis ir Mantas Varaška.

Lietuvos parlamentarai dalyvaus penkiose rungtyse: mini futbolo (M.Bastys, D.Budrys, J.Olekas, A.Sacharukas, A.Sysas, A.Šedžius, Ž.Šilgalis, M.Varaška) teniso (A.Mazuronis), stalo teniso (S.Bucevičius ir A.Kazulėnas), šachmatų (J.Sabatauskas, L.Dinius) ir golfo (V.Gedvilas ir J.Olekas).

Parlamentarų „olimpiada“ vyks spalio 2-4 dienomis Maskvos Lužnikų arenoje.

Taip pat numatyta, kad Europos parlamentarams bus surengtas apsilankymas Kremliuje, susitikimas su Dūmos pirmininku Borisu Gryzlovu, vakarienė su Maskvos meru Jurijumi Lužkovu.

Kelionės į Rusijos sostinę išlaidas Lietuvos Seimo nariai žada apmokėti iš asmeninių lėšų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius