Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 22

A.Valinskas supykdė D.Meiželytę

Seimo pirmininkas supykdė Donaldą Meiželytę – ji penktadienį sustabdė savo narystę Tautos prisikėlimo partijoje. Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, politikė teigia net suabejojusi Arūno Valinsko sveiku protu.
Donalda Meiželytė
Donalda Meiželytė / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašoma „Lietuvos ryte“, A.Valinskas, komentuodamas faktus apie savo pažintį su Daktarų gaujos nariu Rolando Michalskiu, pareiškė, jog jau tapusi Seimo nare D.Meiželytė šio veikėjo vestuvėse buvo pamergė. D.Meiželytė neneigė dalyvavusi savo draugės Rasos Lebedevienės ir R.Michaslkio vestuvėse. Tačiau ji teigia, kad tai buvo praėjusią vasarą, kai dar nebuvo tapusi Seimo nare.

D.Meiželytė teigia tik praėjusią savaitę sužinojusi, kad jos draugė ištekėjo už daktarų gaujos nario. Ji tvirtina niekada neklausinėjusi, kuo užsiima jos draugė, lyg girdėjo, jog turi automobilių verslą.

Seimo narė teigia susitikdavusi ir su R.Michalskiu, kai jis su Rasa atvažiuodavo į Vilnių. R.Michalskis jai paliko draugiško ir malonaus žmogaus įspūdį.

Per R.Michalskio ir R.Lebedevienės vestuves Donalda buvo pamergė, vėliau ir dainavo. D.Meiželytė tikina, kad dabar vestuvėse nebūtų dalyvavusi. Ji tikina, kad vestuvėse jokio atlygio negavo, nes jaunoji buvo jos draugė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius