-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 29

Abu apdovanojimai – leidyklai „Druka“

Trečiadienį apdovanoti konkurso „Klaipėdos knyga 2008“ laureatai. Dvi sparnuotos Sauliaus Jurkaus sukurtos skulptūrėlės šiemet nutūps „Drukos“ leidykloje. Abu apdovanojimus pelnė šios bendrovės spaustuvėje išleistos knygos.
Šiemet „Drukos“ leidykla konkurse „Klaipėdos knyga 2008“ sužibėjo su dviem leidiniais. Anot leidybos grupės vadovų Renatos Budvytienės ir Algirdo Apluskio, tai skatina toliau eiti pasirinktu keliu.
Šiemet „Drukos“ leidykla konkurse „Klaipėdos knyga 2008“ sužibėjo su dviem leidiniais. Anot leidybos grupės vadovų Renatos Budvytienės ir Algirdo Apluskio, tai skatina toliau eiti pasirinktu keliu. / 15min.lt/Egidijaus Jankausko nuotr.
Temos: 1 Biblioteka

Populiariausią knygą šiemet rinko 1300 Klaipėdos savivaldybės viešosios bibliotekos skaitytojų. Dauguma jų savo balsą atidavė istoriko Vyganto Vareikio knygai „99 istorijos apie Klaipėdos miestą“. Neseniai knygynuose pasirodęs leidinys jau pelnė skaitytojų palankumą. Kaip teigė istorikas, miesto tarybos narys V.Vareikis, kai ateina sunkūs laikai – ypač verta pasinerti į knygų pasaulį.

Gražiausią knygą rinko speciali komisija. Šiemet jie išskyrė rašytojo Rolando Rastausko ir fotografo Remigijaus Treigio „Berlynalijas“, jau pelniusias apdovanojimų kituose konkursuose. Šią knygą taip pat išleido „Druka“.

Ši leidykla praėjusiais metais konkurse nedalyvavo. Kaip aiškino jos vadovė Renata Budvytienė, šiemet išleisti leidiniai buvo verti konkurso. „Džiaugiamės, kad ir patys savęs, ir skaitytojų nenuvylėme“, – aiškino ji.

Šiųmetinis bibliotekos iniciatyva rengiamas konkursas – jau trečiasis. Dėl titulų varžėsi devyniolika leidinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius