Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 20

„Agrokoncernas“ kreipėsi į Užsienio reikalų ministeriją dėl ES sankcijų

„Valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio bendrovė „Agrokoncernas“ kreipėsi į Užsienio reikalų ministeriją dėl įgyvendinamų Jungtinių Tautų, Europos Sąjungos (ES) ar kitų organizacijų nustatytų tarptautinių sankcijų, pranešė bendrovė.
Edgaras Šakys
Edgaras Šakys / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Bendrovės nuomone, tarptautinių sankcijų taikymas turėtų būti vienodas visoms šalyje veikiančioms įmonėms, kurios prekiauja Rusijoje ar kitose šalyse pagamintomis trąšomis ar kita produkcija.

Bendrovės vadovo Edgaro Šakio teigimu, „Agrokoncernas“ taip pat neigia visas politikų insinuacijas ir bet kokius asmeninius ryšius su asmenimis, kuriems taikomos ES sankcijos.

„Agrokoncerną“ su kitomis pasaulio įmonėmis sieja tik verslo ryšiai, grindžiami teise ir verslo etikos normomis“,– pranešime spaudai sakė E.Šakys.

LRT neseniai paskelbė, kad „Agrokoncernas“ per tarpininką Dubajuje perka Rusijos bendrovės „Minudobreniya“ trąšas. Anot LRT, daugiau kaip 80 proc. šios įmonės akcijų priklauso Arkadijui Rotenbergui – jam dėl artimų ryšių su V.Putinu nuo 2014 metų taikomos tarptautinės sankcijos, tačiau pačios „Minudobreniya“ įmonių, kurioms taikomos sankcijos, sąraše nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius