Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 26

Aistringa G.Ivanausko gerbėja iš reklaminių tentų išsipjovė aktoriaus veidą

Praėjusį savaitgalį Kauno valstybinio dramos teatro spektaklių „Tolima šalis“ ir „Švyturys“ reklaminiuose tentuose neliko aktoriaus Gyčio Ivanausko veido – paauglė bandė nugvelbti mėgstamo aktoriaus atvaizdą.
G.Ivanauskas turi, kuo džiaugtis: nėra jokių abejonių, kad netrukus teatralas atgaus jam gyvybiškai svarbų dokumentą.
G.Ivanauskas turi kuo džiaugtis: nėra jokių abejonių, kad netrukus teatralas atgaus jam gyvybiškai svarbų dokumentą. / „Scanpix“ nuotr.

Mažųjų teatro scenų kiemelį saugantis sargas sekmadienio naktį, apie 4 val., pastebėjo įsibrovėlę. Paauglė jau buvo spėjusi perlipti aukštus kiemo vartus ir suniokoti tentus. Deja, išsipjautų tento gabalų su G.Ivanausko veidu paauglė išsinešti nespėjo – ji buvo sučiupta nusikaltimo vietoje ir perduota policijai.

„Mūsų teatro, o gal ir visos šalies teatrų istorijoje tai pirmasis toks atvejis. Labai žavu, kad mūsų sargas gerai atliko savo pareigą“, – šypsojosi Kauno valstybinio teatro vadovas Egidijus Stancikas.

Pašnekovas 15min.lt tikino, jog teatras dėl tokio paauglės išpuolio patyrė kelių šimtų litų nuostolį. „Mes būtume linkę į visą šią istoriją pažiūrėti žaismingai. Paauglystė – neramus amžius. Džiugu, kad mūsų aktoriai yra taip mylimi. Manau, kad tai yra toks merginos rudenį išgyvenamas pavasaris“, – kalbėjo E.Stancikas ir pridūrė, jog apie šį įvykį sužinojęs G.Ivanauskas nudžiugo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius