-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 29

Algirdas Butkevičius: artimiausiu metu nepriimsime jokių su mokesčiais susijusių pataisų

Premjeras sako, kad, norint sumažinti infliaciją, bus vengiama mokestinių pataisų, kurios šį rodiklį galėtų padidinti. Tuo siekiama, kad Lietuva atitiktų Mastrichto kriterijus ir po poros metų galėtų įsivesti eurą.
Algirdas Butkevičius
Algirdas Butkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antradienio rytą duodamas interviu LRT radijui, premjeras teigė manąs, kad Lietuvoje bus paskatintas ekonomikos augimas bei sukurtos naujos darbo vietos.

„O jeigu kalbėtume apie kainų augimą, manome, kad artimiausiu metu stengsimės per administracinius reguliavimus nepriimti jokių mokestinių pataisų, kurios leistų padidinti infliaciją ateinančiais metais“, – sako premjeras A.Butkevičius.

Anot jo, šiuo metu Vyriausybė laukia už mokesčių peržiūrą atsakingos darbo grupės pasiūlymų, kaip kitomis priemonėmis būtų galima mažinti infliaciją, kad Lietuva atitiktų Mastrichto kriterijus ir 2015 metais jau turėtų eurą.

„Mes manome, kad ta darbo grupė, kuri šiuo metu yra atsakinga už mokesčių reformą, pateiks tam tikras priemones, kaip elgtis protingiau, kad 2013 ir 2014 metais viešajame sektoriuje nebūtų priimti sprendimai, kurie galėtų per mokestines lengvatas dar padidinti infliaciją“, – teigia Vyriausybės vadovas.

LRT radijo laida „Ryto garsai“, LRT radijo žinios, LRT.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius