-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 11 30

Algirdas Butkevičius elektroniniu laišku jau buvo išsiuntęs prezidentei Giedriaus Drukteinio kandidatūrą į kultūros ministrus

Paskirtasis premjeras Algirdas Butkevičius trečiadienį prezidentei parašytame elektroniniame laiške nurodė, kad į kultūros ministro postą siūlo skirti žurnalistą Giedrių Drukteinį. Tačiau per naktį persigalvojo ir ketvirtadienį pats nusprendė šios kandidatūros atsisakyti.
Giedrius Drukteinis
Giedrius Drukteinis / Gretos Skaraitienės nuotr.

Trečiadienio vakarą A.Butkevičius prašėsi susitikimo su prezidente, tačiau ji dar buvo Raudondvaryje, todėl paskirtojo premjero buvo paprašyta naujų kandidatų į kultūros ir žemės ūkio ministrus pavardes atsiųsti elektroniniu paštu. 

15min.lt žiniomis, prezidentę pasiekusiame A.Butkevičiaus laiške buvo nurodyta žurnalisto Giedriaus Drukteinio pavardė.

Tačiau per naktį savo nuomonę apie šį kandidatą pakeitė pats A.Butkevičius. Ketvirtadienį žurnalistams jis pranešė, kad G.Drukteinis nebebus siūlomas į ministrus. 

„Aš apie jį susidariau neigiamą nuomonę“, – ketvirtadienį sakė A.Butkevičius.

Trečiadienį jis buvo sakęs, kad šio kandidato asmeniškai nepažįsta, susitikęs su G.Drukteiniu A.Butkevičius nebuvo ir prieš priimdamas neigiamą sprendimą jo atžvilgiu.

A.Butkevičius ketvirtadienį pranešė pageidaujantis kultūros ministro poste norintis matyti ambasadorę Iną Marčiulionytę.

Kol kas nežinia, ką į kultūros ministrus ketvirtadienį iš naujo pasiūlė Darbo partija. A.Butkevičius sako, kad jau yra gavęs naują kandidatūrą, tačiau jos dar neatskleidžia. Iki šiol A.Butkevičiui neįtiko mažiausiai keturi Darbo partijos teikiami kandidatai į kultūros ministrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius