Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 21

Algirdas Butkevičius: nesu nusiteikęs pasiduoti šantažui

Premjeras Algirdas Butkevičius sako nesantis nusiteikęs pasiduoti šantažui, jei jo sulauktų susijungus dviem koalicijos partneriams – Darbo partijai bei partijai „Tvarka ir teisingumas“.
Algirdas Butkevičius
Algirdas Butkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Interviu Žinių radijui A.Butkevičius teigė nemanantis, kad susijungus šioms dviem partijoms, socialdemokratams kiltų bėdų.

„Nemanau, kad socialdemokratams turėtų būti bėda, jeigu susijungs “Tvarka ir teisingumas„ bei Darbo partija, nes vis dėlto formuodami koaliciją aiškiai esame pabrėžę, kad turi būti žmonės parenkami pagal kompetenciją, o nei konkrečiai šita Vyriausybė, nei aš nesu nusiteikęs atstovauti kažkieno interesams ir vykdyti norus arba tiesiog pasiduoti, jeigu būtų tokie atvejai – šantažai, kad kažkuri partija turi vienu arba dviem nariais daugiau Seime“, – pareiškė premjeras.

„Mes norime permainų mūsų valstybėje ir atkurti žmonių pasitikėjimą valstybe bei sukurti naujų darbo vietų. O jeigu bus bandoma daryti kažkokias permainas ir dar artėjant pirmininkavimui, aš tikrai su tokiomis sąlygomis niekada nesitaikstysiu“, – teigė A.Butkevičius.

Jungimosi klausimą „darbiečių“ ir „tvarkiečių“ vadovybės ketina svarstyti savaitgalį. Susijungus šioms partijoms, jungtinė frakcija Seime pretenduotų į didžiausios vardą. Ji turėtų 39 narius. Socialdemokratai šiuo metu turi 38 narius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius