-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 28

Alternatyva korepetitoriams – nemokamos VDU dėstytojų konsultacijos

Brandos egzaminams besiruošiantiems abiturientams pagalbos ranką tiesia Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) dėstytojai.
VDU dėstytojai moksleivius konsultuos savaitgaliais iki balandžio vidurio.
VDU dėstytojai moksleivius konsultuos savaitgaliais iki balandžio vidurio. / Eriko Ovčarenkos/dienraščio „15minučių“ nuotr.

Vasario – balandžio mėnesiais geriausi VDU dėstytojai teiks nemokamas konsultacijas šiemet valstybinius egzaminus laikysiantiems abiturientams. Atėjusieji į konsultacijas taip pat galės apsilankyti „VDU Studijų mugėje“, kurioje universiteto bendruomenė pristatys ne tik studijų programas, bet ir studentišką gyvenimą.

„Miestų moksleiviai turi daugiau galimybių papildomai ruoštis egzaminams. Mažesnių miestelių abiturientams korepetitoriai sunkiau pasiekiami. Todėl nutarėme sukviesti visus norinčius į konsultacijas. Savo sričių žinovai, VDU dėstytojai, jose moksleivius supažindins su ankstesnių metų brandos egzaminų užduotimis, atsakys į iškilusius klausimus. Paskutinė konsultacija bus skirta psichologijai. Patarsime, kaip moksleiviams nugalėti stresą, užklumpantį prieš egzaminus“, – sakė VDU rektorius prof. Zigmas Lydeka.

Pirmoji konsultacija vyks vasario 7 dieną. Norintys dalyvauti turėtų iš anksto registruotis universiteto puslapyje www.vdu.lt. „Jei bus daug norinčių, išskaidysime abiturientus į kelias grupes. Dėstytojai geranoriški ir nusiteikę suteikti žinių abiturientams. Nė vieno neišvarysime, čia ne konkursas. Mūsų tikslas padėti ir, žinoma, supažindinti abiturientus su galimybe studijuoti Kaune bei VDU“, – neslėpė prof. Z.Lydeka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius