Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 24

Alytaus ekonomikos forumo tiesioginė transliacija

Šiandien Alytuje vyksta Alytaus ekonomikos forumas, kuriame buriasi ne tik ekonomikos ekspertai, verslininkai, politikos ir visuomenės veikėjai, bet ir kultūros bei švietimo sričių profesionalai.

Didžiausias Pietų Lietuvos renginys ekonomikai ir verslui šiemet orientuotas į miesto ekonomiką formuojančias bendruomenes

Šiemetinio forumo šūkis „Kurti miestą kartu". Alytaus miesto teatre pranešimus skaito ir diskusijose dalyvauja Olli Rantala, Suomijos miesto Oulu kultūros ir švietimo departamento vadovas, Matt Corrigan, Lincoln miesto verslo vystymo grupės vadovas, Bogdan Topolski, Suvalkų bliuzo festivalio meno direktorius. Didžiausias Pietų Lietuvos renginys ekonomikai ir verslui šiemet orientuotas į miesto ekonomiką formuojančias bendruomenes.

VIDEO: ALYTAUS EKONOMIKOS FORUMAS (TIESIOGIAI)

Pasak Alytaus miesto mero pavaduotojo Tautvydo Tamulevičiaus „Džiugu, kad forumas sulaukia ir verslininkų, ir visų gyventojų, o šiemet - ir kultūros srities profesionalų dėmesio. Šių metų forumo išskirtinumas tas, kad čia dalijamasi gerąja kitų šalių – Anglijos, Suomijos, Lenkijos patirtimi ", – sakė T. Tamulevičius.

Didelis dėmesys forume skirtas atviro verslo rėmimo modelio pristatymui ir jaunimo verslui. Viso forumo metu vyksta tvaraus verslo ekspozicija/konkursas „Žiedinė ekonomika ir jaunasis verslas". Šioje ekspozicijoje pristatomos tvaraus verslo idėjos ir produktai, sukurti panaudojant mažavertes žaliavas (didesnių gamybų atliekas). Parodos metu galima padiskutuoti su pačiais idėjų autoriais, susipažinti su potencialiais darbuotojais ar galimais verslo partneriais. Paraleliai vyksiančias edukacines dirbtuves „NEšiukšlės" veda „Kūrybos kampas 360°" įkūrėjas Giedrius Bučas. Dirbtuvėse kartu su lankytojais gaminami įvairūs daiktai iš senų, buityje nebenaudojamų daiktų, antrinių žaliavų ir gamybinių atliekų.

Svarbiausio Pietų regiono renginio verslui metu šiandien vyksta diskusijos „Miestas - miestui", „Verslas - miestui", „Verslas - jaunimui".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius