-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 08

Alytaus mieste ir rajone rikiuojasi kandidatai į merų postus

Prasidėjo 2019 m. savivaldybių tarybų politinė kampanija. Savivaldybių ir tiesioginiai merų rinkimai Lietuvoje vyks kovo 3 dieną. Kaip naujienų portalą Alytausgidas.lt informavo Lietuvos Respublikos Vyriausioji rinkimų komisija (VRK), šiuo metu dar nėra oficialiai registruotų kandidatų Alytaus mieste ir rajone, tačiau pretendentai į mero kėdes jau rikiuojasi.
Vytautas Grigaravičius
Vytautas Grigaravičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Mero rinkimuose nedalyvausiantį dabartinį Alytaus miesto merą Vytautą Grigaravičių pareiškė norėsiantys pakeisti Kęstutis Ąžuolas („Darbo partija“), Saulius Bitinas (Valstiečių ir žaliųjų sąjunga), Nerijus Cesiulis (Lietuvos socialdemokratai), Gediminas Daukšys (visuomeninis judėjimas „Už Alytų“), Šarūnas Klėgeris (Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai), savo kandidatus ketina skelbti Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, o jeigu apsispręs – ir visuomeninis judėjimas „Alytaus piliečiai“.

Alytaus rajono savivaldybės mero pareigas einantis Algirdas Vrubliauskas naujuose rinkimuose greičiausiai dalyvaus (nuo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų), į mero postą rajone taip pat turėtų kandidatuoti Rima Kucavičienė (Lietuvos socialdemokratai), Raimundas Markauskas („Darbo partija“), Agnė Petravičienė („Tvarka ir teisingumas“), savo kandidatus turėtų paskelbti ir Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, kitos partijos ar visuomeniniai judėjimai.

Lapkričio 7 d. prasidėjusi savivaldybių tarybų ir kandidatų į merų postus politinė kampanija – viena iš trijų, startuojančių šį mėnesį.

Lapkritį prasidės dar dvi kampanijos – 12 d. startuos Prezidento rinkimų, vyksiančių gegužės 12 d., politinė kampanija, o lapkričio 26 d. – ir gegužės 26 d. rengiamų Europos parlamento rinkimų kampanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius