Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 23

Alytaus miesto administracijos direktorė visos komandos dar neturės

Beveik penketą mėnesių be komandos dirbusi Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorė Ona Balevičiūtė turės dalį komandos. Jos pavaduotoju Alytaus miesto savivaldybė paskyrė Giedrių Griškevičių (g. 1984).
Ona Balevičiūtė
Ona Balevičiūtė / alytausgidas.lt nuotr.

Direktorės pavaduotoju politinio (asmeninio) pasitikėjimo pagrindu jis dirbs Alytaus miesto savivaldybės tarybos įgaliojimų laikui, t.y. iki 2023 m. pavasario, kai vyks nauji savivaldybių rinkimai.

Direktorės pavaduotojui priklausantis pareiginės algos koeficientas – 14, tai reiškia, kad G.Griškevičiui priklausanti mėnesinė alga iki mokesčių sudarys 2 478 Eur, jam taip pat galės priklausyti pareiginės algos priedai.

G.Griškevičius, įgijęs bakalauro ir magistro išsilavinimus, anksčiau priklausė Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžiui, o pastaraisiais metais atstovauja visuomeniniam judėjimui „Už Alytų“, su jo nariais, kaip partija „Lietuva – visų“, kandidatavo į Seimą.

Iki užimdamas miesto administracijos direktorės pavaduotojo postą G.Griškevičius buvo savivaldybės įstaigos darbuotojas – dirbo Alytaus kultūros centro etnokultūros specialistu.

Už kandidatūras į savivaldybės administracijos direktorės pavaduotojus slaptai balsavo 18 Alytaus miesto tarybos narių, už G.Griškevičių pasisakė 17 (prieš – 1).

G.Griškevičius darbą savivaldybės administracijoje turėtų pradėti liepos 5 dieną.

A.Galakvoščiaus kandidatūrai pritarė 11 tarybos narių, prieš balsavo 4, dar 3 biuleteniai rasti negaliojantys arba sugadinti, dėl to, pritrūkus balsų, į direktorės pavaduotojus jis nepaskirtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius