Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 28

Alytui gresia didelė nuošliauža – pavojingai nuslinkęs Žaliosios gatvės pylimas

Portalas alytausgidas.lt praneša, kad Alytuje pavojingai slenka renovuotos Žaliosios gatvės šlaitas ir gali susiformuoti didelė nuošliauža.
Slenkantis šlaitas Alytaus Žaliojoje gatvėje
Slenkantis šlaitas Alytaus Žaliojoje gatvėje / Portalo alytausgidas.lt skaitytojos nuotr.
Temos: 1 Pylimas

Alytausgidas.lt skaitytojai pranešė apie bręstančią nelaimę renovuotoje, tačiau oficialiai vis dar nepriduotoje Žaliojoje gatvėje. „Visą savaitgalį slydo po truputį, o dabar vaizdą turime tokį“, – į portalą kreipėsi skaitytoja. Ji atsiuntė nuotrauką, kurioje matyti kelis metrus nuslinkęs minėtos gatvės pylimas. Jis pavojingai nuslinkęs ir toje vietoje, kur iš Žaliosios g. pakyla ir link Ligoninės g. veda pėsčiųjų takas.

Dėl susidariusios situacijos alytausgidas.lt kreipėsi į Žaliosios gatvės renovacijos užsakovę, Alytaus miesto savivaldybę, kuri kartą jau išgyveno didelį incidentą, šioje gatvėje nuslinkus žemėms ir iš Ligoninės gatvės atgarmėjus statybų technikai.

Liūties buvo neatlaikęs ir naujai įrengtas tiltas, išbyrėję jo trinkelės. Teko perdaryti nutekėjimus, mat po nuo tilto pakraščių Ligoninės gatvėje į Žaliąją gatvę buvo nuplautas didelis žemių sluoksnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius