Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 22

Alytuje neliko oficialių vietų, kuriose renginių organizatoriai afišas galėjo talpinti be papildomų išlaidų

Alytaus mieste neliko oficialių tam skirtų plotų, kur kultūrinių, sportinių ir kitų renginių organizatoriai galėjo nemokamai kabinti kultūrinių, sportinių renginių afišas. Šias vietas mėgo ir vietos politikai, prieš rinkimus čia talpinę savo plakatus ir kitą agitaciją.
Alytaus miestas žiemos metu
Alytaus miestas žiemos metu / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Daugelį metų alytiškiai naudojosi mieste įrenginius turinčios bendrovės „JCDecaux Lietuva“ stendais. Įstiklinta ir apšviesta jo pusė buvo skirta užsakovų reklamai, o kita plokštuma – nemokama, skirta laisvam afišų talpinimui.

Pastarosiomis savaitėmis minėtos bendrovės stendų pusės, skirtos nemokamai reklamai klijuoti Alytaus miete – jau uždengtos, čia patalpinta jos reklamos užsakovų spauda.

Kaip Alytausgidas.lt naujienų portalą informavo Alytaus miesto savivaldybės architektūros, urbanistikos ir žemėtvarkos skyriaus vedėja Vilma Bartusevičienė, „stendai priklauso „JCDecaux Lietuva“ ir juose bus talpinama tik šios įmonės užsakovų reklaminė informacija“.

Ar mieste atsiras kitos oficialios, renginių afišų nemokamam kabinimui skirtos plokštumos, savivaldybė kol kas nepraneša.

Jeigu laisvam ir nemokamam afišų kabinimui Alytuje naujų plokštumų neatsiras, renginius, didesnius, plačiaformatės spaudos darbams apmokėti biudžetą turinčius renginius toliau bus galima reklamuoti penkiuose pilonuose, į kuriuos „JCDecaux Lietuva“ spaudinius priimdavo taip pat nemokamai.

Kiek anksčiau skelbta, kad apie kai kuriuos renginius, tiesa, kol kas neįvardintomis sąlygomis, bus galima pranešti naujai statomose autobusų stotelėse, priklausančiose Alytaus miesto savivaldybei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius