Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 23

Amsis, Vilkas, Briedis ir Kiškis kvietė kauniečius linksmai ir saugiai pasitikti šventes

Vilkas, Briedis ir Kiškis vėl sugrįžto į Kauną. Praeitais metais džiuginę viešojo transporto keleivius, šiemet miško žvėreliai susidraugavo su miesto šuniuku – policininku Amsiu. Artėjant gražiausioms metų šventėms visi kartu norėjo nustebinti miesto vairuotojus bei priminti apie saugų bei atsakingą vairavimą švenčių metu.
Amsis, Vilkas, Briedis ir Kiškis kvietė linksmai bei saugiai pasitikti šventes
Amsis, Vilkas, Briedis ir Kiškis kvietė linksmai bei saugiai pasitikti šventes / Kauno apskrities VPK nuotr.

Penktadienį Kaune, Tunelio g., vykusio specialaus reido metu buvo tikrinamas vairuotojų blaivumas, o visa kalėdine nuotaika bei improvizacijomis papildė prie pareigūnų prisijungę žvėreliai, kurie keleiviams dalino atšvaitus, kad neliktų nepastebėti tamsiu paros metu ar esant blogam matomumui, o vairuotojus kvietė išmėginti akinius, kuriuos užsidėjus matomas toks vaizdas, kokį mato alkoholį vartojęs asmuo.

„Vairuotojai šiek tiek nustebo, kuomet policijos pareigūnui sustabdžius automobilį, užkalbino ir mažą, bet svarbią dovanėlę – atšvaitą, įteikė šventiniai personažai – Vilkas, Briedis, Kiškis, ar policijos šuo Amsis“, – akcijos nuotaikomis dalijosi viešosios įstaigos „Artima kultūra“ vadovas Danas Viluckas.

„Mūsų tikslas – ne tik atkreipti visuomenės dėmesį, bet ir svarbiausia priminti, kad visada, o ypač dabar, artėjant šventėms, kuomet dažnas prie vaišių stalo kelia vyno taurę, vairuotojai nevairuotų vartoję alkoholio“, – Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime cituojamas Kelių policijos viršininkas Danas Česnauskas.

Akcijos organizatoriai kvietė vairuotojus ir keleivius linksmai, o svarbiausia, prasmingai ir saugiai, sutikti gražiausias metų šventes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius