Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 02

Andriaus Kubiliaus nurodymu stabdomas valstybės tarnybos įvaizdžio konkursas

Premjero Andriaus Kubiliaus nurodymu stabdomas konkursas valstybės tarnybos įvaizdžiui stiprinti, kilus abejonių dėl jo tikslų, teigiama Ministro pirmininko tarnybos (MPT) pranešime spaudai. Informacija apie šį projektą buvo paskelbta tik kai juo ėmė domėtis „15min“.
Andrius Kubilius
Andrius Kubilius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Premjero nuomone, nors tai yra ES lėšomis finansuojamas projektas, pinigai negali būti švaistomi valstybės tarnautojų „veido pudravimui“. „Pirmiausiai valstybės tarnybą reikia iš esmės reformuoti, o tik tada kalbėti apie kažkokio jos įvaizdžio formavimą. Tikrai neturėtų būti tam dabar leidžiami pinigai“, – sakė A.Kubilius.

Premjero nurodymu šio projekto tikslai turės būti iš esmės persvarstyti.

Informacija apie šį projektą viešai buvo paskelbta tik po to, kai juo pradėjo domėtis „15min“.

Paaiškėjo, kad apie jį nežinojo net premjeras A.Kubilius. Jis teigė buvęs nustebintas ketinimų skirti milijonus šalies įvaizdžiui gerinti.

„Aš labai nustebau, manau, kad tai yra nesusipratimas. Mes valstybės tarnybą iš tikrųjų turime labai stipriai reformuoti, paskui jau galvoti apie jos įvaizdžio formavimą – apie tai mes kalbėjome jau su MPT žmonėmis. Tikrai neturėtų tam būti dabar leidžiami pinigai“, – žurnalistams sakė A.Kubilius.

Viešąjį konkursą socialinei informacijai ir ryšių su visuomene priemonėms pirkti MPT paskelbė dar sausio viduryje. Europos Sąjungos lėšomis finansuojamo projekto vertė – beveik 1,8 mln. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius