Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 30

Andrius Mamontovas Klaipėdoje dainuos ant stogo

„Geltoni krantai“, „Vaikystės stogas“, „Meilės nebus per daug“ ir daugelis kitų A.Mamontovo kūrinių, atliekamų 1000 koncertų ture, rugpjūčio 9 d. 20 val. nuskambės jūros, laivų ir Kuršių marių fone Klaipėdoje.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

A.Mamontovo koncertų turo organizatorius UAB Renginių centras negaili staigmenų ir kviečia į  išskirtinį  A.Mamontovo turo pasirodymą 70 metrų aukštyje esančioje uostamiesčio terasoje. Paklaustas, kodėl nutarė surengti dar vieną papildomą 1000 koncertų turo pasirodymą Klaipėdoje, juolab kad per jūros šventę A.Mamontovas ir taip dainuos nemokamai, UAB Renginių centro direktorius Marius Tumšys išskyrė keletą dalykų: „Visų pirma 1000 koncertų turas artėja prie pabaigos. Pajutome, kad jis turi ypatingą aurą. O mes, turo organizatoriai, esame klaipėdiečiai. Todėl nusprendėme, kad turime atiduoti duoklę savo miestui, kuriame mokėmės, dirbame, kuriame ir gyvename. Jei klaipėdiečiai nepamatytų šios specialiai 1000 koncertų  turui sukurtos programos su geriausiomis visų laikų dainomis, ugnies ir pirotechnikos efektais bei kūriniams specialiai paruoštos vaizdo medžiagos, tiesiog būtų apmaudu, – sakė M.Tumšys.  – Antras dalykas –  mes esame organizavę daug A.Mamontovo koncertų, bet nė vienas  iš jų nebuvo surengtas taip arti dangaus. O kaip pastebėjome, Andrių ir jo grupę dangus mėgsta. Per visus vienuolika jau vykusių turo koncertų jis dovanojo saulę ir sklaidė debesis.”

Kiekvienas jau įvykęs koncertas buvo išskirtinis. Kai kuriuose miestuose gerbėjai ateidavo nešini trispalve, kuri stipriai plazdėdavo dainos „Geltona žalia raudona” metu. O štai į Druskininkų amfiteatrą sugužėjo daugiausia A.Mamontovo gerbėjų. Susirinkusieji Palangos vasaros estradoje dar neįpusėjus koncertui pakilo iš sėdimų vietų ir dainavo šokdami  iki pasirodymo pabaigos.

Liepos 5-ąją dieną vykusiame koncerte Panevėžyje devintą vakaro Lietuvos laiku su viso pasaulio lietuviais A.Mamontovas giedojo Lietuvos valstybės himną. Nuskambėjus himnui panevėžiečiai dar ilgai skandavo „Lietuva! Lietuva! Lietuva!” O kur dar  keliantys šypseną improvizuoti A.Mamontovo ir A.Lukošiaus pokalbiai, švytinčios susirinkusiųjų žmonių akys, finalinė laužo šviesos liepsna, nuo scenos spinduliuojanti ypatingos asmenybės ir jo grupės narių energija.

„Ateikite. Pažadu jums – bus labai smagu“, – kviečia charizmatiškasis atlikėjas visus, kurie bent kartą gyvenime buvo atėję į jo ar grupės „Foje“ koncertą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius