Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2009 11 16

Andrius Ūsas neištvėrė įtampos

Pedofilija įtariamas Andrius Ūsas sunkiai ištveria įtampą. Anksčiau jis lankėsi pas kardiologus, o prieš savaitgalį vėl pateko į ligoninę.
Andrius Ūsas
Andrius Ūsas / Iliustr. iš YouTube

Suprastėjusia sveikatos būkle skundęsis Andrius Ūsas priverstas lankytis ne tik pas širdies veikla besirūpinančius kardiologus, bet ir pas traumatologus. Prieš pat savaitgalį jam atlikta kojos operacija.

Dienraščio „Kauno diena“ žiniomis, 35 metų A.Ūsas į Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinę ligoninę pristatytas penktadienio naktį. Medikai sužalotam vyrui konstatavo kojos lūžį. Pacientui buvo atlikta čiurnos operacija.

„Pirmiausiai teko tris valandas jį gaivalioti“, – lyg tarp kitko puse lūpų užsiminė žurnalistų kalbintas vienas iš ligoninės personalo atstovų.Pirmiausiai teko tris valandas jį gaivalioti...

Paklaustas, ar tai reiškia, kad pacientas į medikus kreipėsi būdamas neblaivus, pašnekovas tik gūžtelėjo pečiais, akimirksniu nutaisė daug ką pasakančią veido mimiką ir nuo tolesnių komentarų susilaikė. Veikiausiai dėl to, kad oficialiai ant operacinės stalo gulantiems ligoniams girtumas paprastai nėra tikrinamas.

Atsigavęs po atliktos operacijos, netrukus pacientas pasiprašė išleidžiamas iš ligoninės. Pasilikti ten jis nepageidavo. Juolab kad vyriškis ir toliau yra akylai saugomas pareigūnų, kurie jį atlydėjo ir į ligoninės priimamąjį, budėjo, kol buvo atliekama operacija.

„Kaip jis ten saugomas, jei gali pasiekti tokią stadiją, kad net kojos lūžta? Gal su apsaugininkais per tiek laiko jau susidraugavo, tai kartu ir pasivaišina“, – svarstė apie šiuo metu prieštaringų vertinimų sulaukiančio verslininko traumą prasitaręs anonimas.

Sekmadienį „Kauno dienos“ žurnalistai apsilankė minėtoje gydymo įstaigoje. Nuėjus į vieną iš skyrių, ten dirbantys medikai jau žinojo, ko dairosi žiniasklaidos atstovai: „Ūsas? Mūsų skyriuje kaip tik yra senukas tokia pavarde, bet jūs veikiausiai dairotės ne jo. Ano ieškokite kitame pastate. Girdėjome, kad lyg ten buvo tas veikėjas atsidūręs.“

Nukakus į nurodytą skyrių, sutiktos slaugės žurnalistų klausimą apie A.Ūsą sutiko santūriomis šypsenomis ir neslepiama ironija. Tapo akivaizdu, kad apie šio asmens viešnagę žino kone visas personalas.

Užsukus į Antrąjį ortopedijos-traumatologijos skyrių, ten sutikta slaugė netiesiogiai išsidavė. Medikė nepanoro bendrauti ir išsyk į klausimus ėmė atkirsti gana piktu tonu.

Kelis kartus dėjusis, esą nesupranta, ko klausiama ir apie kokį pacientą Ūsą kalbama, jauna moteris galiausiai pareikalavo išeiti ir ligoninės, antraip pagrasino iškviesianti apsaugą.

„Taigi čia yra trys traumatologijos skyriai. Eikite į pirmąjį arba trečiąjį – gal ten jis ir guli. Jau buvote ten? Na, tuomet nežinau, ko čia ieškote ir ko išvis norite. Aš dirbau ketvirtadienį ir dirbu šiandien, bet nesuprantu, apie ką kalbate“, – virtuvėlėje pildamasi sau į dubenį ligoniams skirtą sriubą piktinosi slaugė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius