Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 23

Anoniminės sūpynės keliaus ir į Klaipėdą

Projekto „Anoniminių sūpynių fondas“, stebinančio žmones netikėtose vietose išdygstančiomis sūpynėmis, įkūrėjas sako, kad neatskleisti savo tapatybės yra įdomiau ir smagiau.
Supynės
Sūpynės / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 „Sūpynės“

„Anoniminiai, nes taip smagiau. Įsivaizduoju, kad panašiai jaučiasi visi grafičių piešėjai ant sienų. Ir mus veža šitas jausmas. Kuo mažiau parodai, tuo žmonėms įdomiau, kas už to visko slepiasi“, – sako tapatybės nenorintis atskleisti projekto vadovas.

Pasak jo, dauguma „Anoniminių sūpynių fondo“ narių yra architektai – ši akcija pernai buvo susieta su architektų švente.

„Architektūriškai pradėjome visą šią akciją. Bandėme sūpynes orientuoti į architektūros paminklus, miestų peizažus, užmirštas viešąsias erdves. Tikrai nekabiname sūpynių bet kur ir bet kaip, nes jaučiame atsakomybę ne tik jas pakabinti, bet kad žmonės ir pamatytų tą erdvę besisupdami“, – kalbėjo jis.

Projekto vadovas pasakoja, kad jų veikla plečiasi, nors net nebuvo planuota ją tęsti ilgesnį laiką.

„Pernai Vilniuje pakabinome 20 sūpynių. Tikrai nemąstėme apie antrą sezoną: pajuokaudavome, kad bus antras, trečias, ketvirtas, bet sulaukėme tiek dėmesio ir nelauktos reakcijos, kad šiemet nutarėme daryti antrą kartą. Be to, neapsiribojome Vilniumi, pakabinome sūpynes Kaune, Alytuje, maža paslaptis, kad dabar keliausime į Klaipėdą. Veiksmas vyksta, matyt, žmones įtraukia“, – sakė jis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius