Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 14

Antstolė Sonata Vaicekauskienė apie Neringai Venckienei parengtą sąskaitą: tai pirmas kartas, kai policija iš nepaklusniųjų reikalauja pinigų

Už operaciją, per kurią 240 ginkluotų pareigūnų Garliavoje surengė šturmą ir padėjo antstolei perduoti dukterį Laimutei Stankūnaitei, buvusiai mergaitės globėjai Neringai Venckienei policija parengė 77 tūkst. litų sąskaitą, rašo „Kauno diena“.
Antstolė Sonata Vaicekauskienė
Antstolė Sonata Vaicekauskienė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Manęs sąskaitos dydis nestebina – tiek daug policijos pareigūnų dalyvavo vykdyme. Tai yra normali, reali suma, kuri yra pagrįsta“, – teigė sprendimą vykdžiusi antstolė Sonata Vaicekauskienė.

Vis dėlto ji pripažino, kad per jos darbo praktiką tai pirmas kartas, kai policija prašo atlyginti. Tačiau N. Venckienei teks apmokėti ne tik policijos pateiktą sąskaitą, mat S. Vaicekauskienė irgi parengė sąmatą už savo paslaugas vykdant teismo sprendimą – 3 022 litus.

Anot jos, N. Venckienė visą sumą – apie 80 tūkst. litų – turės sumokėti per penkias dienas.

Tuo tarpu N. Venckienė policijos parengtą sąskaitą vertina kaip eilinį bandymą su ja susidoroti ir planuoja skųstis teismui, kad reikalavimas sumokėti už policijos dalyvavimą šturme būtų pripažintas neteisėtu.

15min.lt jau rašė, kad N.Venckienė, sumokėjusi už teismo sprendimo nevykdymą jai skirtą 27 tūkst. 800 litų baudą Laimutei Stankūnaitei, savo tinklalapyje paskelbė sąskaitą, į kurią N.Venckienei galima pervesti pinigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius