Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 01 01

Antanas: diskusijų ir nesutarimų Seime bus

Antanas Nedzinskas džiaugiasi sėkmingais praėjusiais metais, tačiau sako, kad ne viskas vyko, kaip planuota.
Antanas Nedzinskas
Antanas Nedzinskas sako, kad Seimas jam – nuolatinė mokykla. / 15min.lt/ Irmanto Gelūno nuotr.

„Ir Seimo pirmininkas išrinktas ne iš pirmo karto, ir opozicija savo pagalius kaišiojo. O mes nesame patyrę Seimo darbo valdyme, tad gal buvo pažeidimų, galiausiai Seimo vežimas užstringa, iš vietos sunku pavažiuoti“, – apie laiką Seime sakė A.Nedzinskas.

 „Seimo metai“

„2008–ji buvo ypatingi, jau vien todėl, kad gavau žmonių pasitikėjimą ir atstovauju jiems Seime. Kiekvieni metai padovanoja kažką naujo. 2005 metais išleidau knygą, į šou patekau. 2006–ieji susitupėjimo viešumoje metai, 2007–uosius sutikau Amerikoje. Čikagoje bendravau su vietos lietuviais, jaučiau mūsų tautos dvasią, kurios ten galbūt daugiau negu pasmus. Didelis atstumas, didelis ir patriotizmas“, – apie savo koncertą pasakojo dabar jau Seimo narys A.Nedzinskas.

„Praėjusius metus galiu vadinti Seimo metais. O ką man pažadės 2009–ieji, sunku pasakyti, bet manau, nebus lengva“, – teigė A.Nedzinskas.

„Vienas svarbiausių dalykų – pačių žmonių savimonė, jų vidinė būsena – vieni gali pulti į depresiją, kiti - atsispirti pesimizmui, būti optimistais ir sukąstais dantimis iškęsti sunkų ekonominį laikotarpį. Viskas priklauso nuo pačių žmonių“, – mano parlamentaras.

„Mano darbas Seime yra ne tik dalyvavimas plenariniuose posėdžiuose, bet ir darbas komitetuose bei komisijose. Aš priklausau informacinės visuomenės plėtros komitetui, bet pavadinimas keisis – komitetas vadinsis Žinių visuomenės ir komunikacijos. Tas komitetas man arčiausiai širdies, nes aš pabaigiau tos srities mokslus. Dabar ruošiuosi įšokti į tą komiteto traukinį, pasižiūrėti, kur esu, ir tik tuomet galėsiu teikti kažkokius pasiūlymus“, – apie ateities planus pasakojo Seimo narys.

Linki žmogiškumo

„Seimas nėra vien tik darbas, tai kartu ir amžina mokykla. Čia ateina žmonės iš visokių institucijų ir asociacijų, tu Seime esi kaip žurnalistas, nes turi domėtis beveik visomis sritimis“, – mano parlamentaras.

Išgąsdintas Seimo narių elgesio per praėjusių metų plenarinius posėdžius A.Nedzinskas jiems linki žmogiškumo. „Aišku, diskusijų ir nesutarimų dar bus, bet geriau būtų, jei sprendimų būtų ieškoma ne karštakošiškai“, – linki A.Nedzinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius