Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 09

Apibarę kolegą socialdemokratai Seime paminėjo jo ir dar dviejų bendražygių gimtadienius

58-ąjį Rimanto Sinkevičiaus, 52-ąjį Juliaus Sabatausko ir 66-ąjį Marijos Aušrinės Pavilionienės gimtadienį Seimo Socialdemokratų partijos frakcija ketvirtadienį šventė tiesiog frakcijos patalpose Seime, rašo „Lietuvos rytas“.
Julius Sabatauskas
Julius Sabatauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Pobūvis surengtas per pertrauką tarp rytinio ir vakarinio Seimo posėdžių.

Prieš tai iš ryto įvyko dar vienas kairiųjų frakcijos susibūrimas. Socialdemokratai svarstė savo bendražygį R.Sinkevičių.

Šis parlamentaras trečiadienio popietę „prisivaišino“ Ekonomikos komiteto patalpose ir, pasak dienraščio, turėjo slėptis nuo „Lietuvos ryto“ televizijos filmavimo kamerų viename kabinetų.

Prieš tai jis dar spėjo duoti esą nerišlų interviu, kuriame gynėsi svaigalų negėręs.

Ketvirtadienį R.Sinkevičius jau atvirai prisipažino gerokai išgėręs gimtadienio proga (jis gimęs balandžio 3-iąją) ir dėl to apgailestavo. Politikas atsiprašė ir partijos bičiulių, kurie buvo jam, anot „Lietuvos ryto“, atlaidūs – juokdamiesi palinkėjo būti atsargiam per frakcijai rengiamą pobūvį.

J.Sabatauskas irgi dėstė, kad frakcijoje vyko gražiausio margučio rinkimai, o ne jo gimtadienio minėjimas.

Gėrimais ir užkandžiais nukrauti stalai socialdemokratų laukė jau kone nuo vidurdienio. Tiesa, frakcijos aparato darbuotojai, supratę, jog švente ėmė domėtis žurnalistai, dienraščio teigimu, vyno, brendžio ir degtinės butelius nuo stalų skubiai nukraustė ir suslapstė. O frakcijos nariai, vėliau susirinkę į salę, linksminosi už užremtų durų.

Į vakarinį posėdį kairieji rinkosi ne itin drausmingai.

Tačiau R.Sinkevičius salėje pasirodė vienas pirmųjų. Paklaustas, kaip atšventė gimtadienį su frakcija, R.Sinkevičius pradėjo dėstyti iš tolo: „Tai buvo velykinė margučių ridenimo popietė. Margučius ridenome ir daužėme prie sulčių, kavos, torto. Tiesa, kartu paminėjome mano ir kitų dviejų kolegų gimtadienį.“

Politikas tikino nežinąs, nei iš kur tos vaišės, nei kas ir už kiek jas pirko.

J.Sabatauskas irgi teigė, kad frakcijoje vyko gražiausio margučio rinkimai, o ne jo gimtadienio minėjimas: „Maistas buvo iš Seimo restorano. Kas ir kiek mokėjo, nežinau. Greičiausiai visi – už savus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius