-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 12

Apie ekologiją – ir mažiausiems kauniečiams

Švarą laikinojoje sostinėje palaikanti įmonė pavasarį pradėjo akcija, skiepijančia ekologines vertybes ikimokyklinio amžiaus kauniečiams.
Akcijoje dalyvausiantys vaikai atminimui gaus apyrankes su akcijos simbolika.
Akcijoje dalyvausiantys vaikai atminimui gaus apyrankes su akcijos simbolika. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Akcijos „Aš noriu švarios Lietuvėlės“, kurią organizuoja UAB “Kauno švara”, metu vaikai bus supažindinti su pagrindiniais atliekų tvarkymo ir rūšiavimo principais. Įmonėje „Kauno švara“ apsilankę mažieji sužinos, kodėl svarbu tausoti aplinką, rūšiuoti atliekas. Vaikams bus surengta ekskursija, organizuojami žaidimai.

Projektas į darželinukus orientuotas neatsitiktinai. „Tyrimais nustatyta, kad informacijos įsisavinimas bei gyvenimo būdo, įpročių keitimas duos rezultatus tik tada, jei vyks ankstyvame amžiuje. Taip pat galima manyti, jog dalį gautos informacijos vaikas perneš į terpę, kurioje jis gyvena – su naujomis žiniomis susipažins ne tik pats vaikas, bet ir jo tėvai, artimieji ir draugai“, – sakė UAB „Kauno švara“generalinis direktorius Dalius Tumynas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius