Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 15

Apkaltų komisijose – naujas narys

Dviejų Krikščionių partijos (KP) frakcijos narių apkaltos galimybes nagrinėjančiose komisijose pasikeitė krikščionių atstovas. Dėl abejonių, esą jis gali būti šališkas, iš komisijų pasitraukusį Mantą Varašką pakeitė Vytautas Kurpuvesas.
Mantas Varaška
Mantas Varaška / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Tam Seimas ketvirtadienį pritarė beveik vienbalsiai.

M.Varaška trečiadienį paskelbė nusprendęs nebedalyvauti vadinamųjų apkaltos komisijų darbe. Taip jis esą bando išvengti galimų įtarimų dėl jo darbo svarstant, ar parlamentaro bendražygiai Aleksandras Sacharukas ir Linas Karalius turėtų būti pašalinti iš Seimo. 

Apkaltų komisijai abejonių dėl M.Varaškos kilo, kai buvo peržiūrėtas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip  M.Varaška Seimo salėje plekšnoja A.Sacharukui per petį, kai šis balsuoja L.Karaliaus kortele. A.Sacharukui apkalta gresia būtent už tai, jog jis sausio mėnesį per pratęstą parlamento sesiją balsavo vietoj kito Seimo nario L.Karaliaus naudodamasis jo balsavimo kortele. Pastarasis tuo metu niekam oficialiai nepranešęs buvo išvykęs į Aziją. Už tai L.Karalius gali netekti parlamentaro mandato.

M.Varaška neigia supratęs, kad A.Sacharukas jam matant daro nusižengimą, tačiau neprieštarauja, jog dėl tokio jo elgesio gali kilti įtarimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius