Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 25

Aplinkos apsaugos komitetas pritarė referendumo dėl atominės elektrinės statybos iniciatyvai

Balandžio 25 d. Aplinkos apsaugos komiteto posėdyje buvo pristatytas iniciatyvinės grupės kreipimasis į Seimo Aplinkos apsaugos komitetą dėl pritarimo iniciatyvai rengti referendumą dėl atominės elektrinės statybos Lietuvoje.
Eitynių akimirka
Eitynių akimirka / Tomo Lukšio/BFL nuotr.

Jame prašoma išreikšti paramą iniciatyvai skelbti referendumą atominės elektrinės statybos Lietuvoje klausimu, tikintis, kad sprendimas statyti atominę elektrinę Lietuvoje bus priimtas tik gerai išdiskutavus visus visuomenei rūpimus klausimus ir gavus Tautos pritarimą šiam itin svarbiam valstybės ir Tautos gyvenimui ateityje projektui. Komiteto nariai pritarė iniciatorių kreipimuisi. Balsavimo rezultatai: 4-„už“, 0 -„prieš“, 1 „susilaikė“.

Taip pat posėdyje buvo svarstomas Seimo nutarimo projektas dėl „Lietuvos pažangos strategijos „Lietuva 2030“. Kadangi Strategijoje, nepaisant LR Trišalės tarybos, Aplinkos ministerijos ir kitų institucijų bei asociacijų pasiūlymų, praktiškai neatsispindi Jungtinių Tautų ir Lietuvos Nacionalinės darnaus vystymosi strategijų nuostatos, komitetas nusprendė siūlyti pagrindiniam komitetui grąžinti strategijos projektą iniciatoriams tobulinti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius