Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 30

Apsimetęs „Kauno vandenų“ darbuotoju sukčius apšvarino pensininkę

Perspėjimai saugotis bendrovės „Kauno vandenys“ darbuotojais prisistatančių sukčių nepadėjo – į Kauno policiją antradienį kreipėsi 66 metų kaunietė, kurią, kaip įtariama, apvogė vienas tokių apsimetėlių.
Banko kortelės
Banko kortelės / Egidijaus Jankausko nuotr.

Policijos duomenimis, antradienį, apie 14.30 val., į kaunietės namus Saulės gatvėje atėjo vyras, kuris prisistatė bendrovės „Kauno vandenys“ darbuotoju ir pranešė turintis pakeisti vandens skaitliuką. „Darbuotojui“ išėjus moteris pasigedo savo piniginės, kurioje buvo asmens dokumentai ir banko mokėjimo kortelės. Tą pačią dieną jomis buvo pasinaudota: iš moters sąskaitos sukčius paėmė 2500 litų.

15min.lt neseniai rašė, kad kauniečiai perspėjami saugotis „Kauno vandenys“ vardu prisidengiančių sukčių. Praėjusią savaitę jie ėmė siųsti neva oficialias sąskaitas, kuriose žmonės raginami sumokėti už "suteiktas paslaugas". Policija ragina laikinosios sostinės gyventojus būti apdairiems: nepasitikėti nei įtartinai atrodančiomis sąskaitomis, neįsileisti į namus apsukrių vagių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius