Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 26

Artūras Paulauskas apie „darbiečių“ ir „tvarkiečių“ tuoktuves: niekas niekur nesijungia

Darbo partijos narys, Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas, vienas iš aktyviausių 2004 m. vykusios apkaltos Rolandui Paksui rėmėjų Artūras Paulauskas iki šiol nežino, kaip reaguoti į Darbo ir „Tvarkos ir teisingumo“ partijų jungtuves.
Darbo partijos spaudos konferencija
Artūras Paulauskas / BFL/Vygintos Skaraičio nuotr.

Praėjusią savaitę situaciją A.Paulauskas žadėjo pakomentuoti po sekmadienį vyksiančio Darbo partijos tarybos posėdžio. Tačiau antradienį savo nuomonės jis dar nebuvo susidaręs.

A.Paulauskas teigė, kad negali vertinti partijų jungimosi, nes kol kas dėl to „nieko nevyksta“.

„Niekas niekur nesijungia. Jūs kažkaip bėgat traukinio priekyje ir tuoj jus suvažinės. Kur jūs matėt, kad jungiasi partijos?“ – 15min.lt paklaustas, ar jau priėmė sprendimą dėl savo likimo Darbo partijoje, jai susijungus su „Tvarka ir teisingumu“ kalbėjo A.Paulauskas.  

Priminus, kad abiejų partijų tarybos sekmadienį pritarė būsimoms jungtuvėms, A.Paulauskas pareiškė, kad tarybos nusprendė tik sukurti bendras darbo grupes, o tai esą visai nereiškia, kad partijos jungsis.

„Nieko nevyksta. Nieko nėra. Jokio susijungimo nėra. Niekas dėl to sprendimo nepriėmė. Buvo priimtas sprendimas sudaryti darbo grupes, jos dirbs. Vyksta tik darbo grupių darbas“,   – pyktelėjo A.Paulauskas.

Paklaustas, kada, jo nuomone, partijų susijungimą jau būtų galima vertinti rimtai, A.Paulauskas atsakė, kad ne anksčiau nei susirinks bendras dviejų partijų suvažiavimas.

Primename, kad A.Paulauskas dėl dviejų partijų jungimosi yra atsidūręs keblioje situacijoje.

2006 m. po atstatydinimo iš Seimo pirmininko posto A.Paulauskas abu – Darbo partijos vadovą Viktorą Uspaskichą ir pašalintą prezidentą, „Tvarkos ir teisingumo“ pirmininką Rolandą Paksą – yra pavadinęs užsienio specialiųjų tarnybų instrumentais.

„Aš manau, kad jie nėra savarankiškos figūros. Turiu pagrindo manyti, kad jų veiksmais siekiama parodyti, kad mūsų valdžia nesugeba valdyti valstybės“, – tuomet teigė A.Paulauskas.

Vėliau – 2011 m. – A.Paulausko vadovaujama „Naujoji sąjunga“ prisijungė prie Darbo partijos ir A.Paulauskas tapo V.Uspaskicho pavaduotoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius