-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 23

Artūro Zuoko atostogų planuose – kelionė automobiliu ir buriavimas

Vilnius kelioms savaitėms liko tik su laikinuoju meru. Artūras Zuokas nusprendė išeiti atostogų. Tačiau jis savo atostogų nevadina poilsiu – jos esą labiau primins aktyvų keliavimą.
Agnė Zuokienė ir Artūras Zuokas
Agnė ir Artūras Zuokai per atostogas paminės savo santuokos dvidešimtmetį. / Luko Balandžio nuotr.

Sostinės mero atostogos tęsis iki rugpjūčio 10 dienos. „Su šeima planuoju atostogauti. Tik gal netinka žodis atostogauti, geriau pavadinkime – keliauti“, – prieš atostogas sakė A.Zuokas.

Šiemetinės atostogos merui ypatingos – per jas Zuokų šeima ketina paminėti net dvi ypatingas progas. „20 metų santuokos jubiliejus bus, tad kažkaip norisi paminėti. Juolab, kad dukra baigė mokyklą ir išvažiuoja studijuoti į užsienį. Esame sutarę, kad visa šeima turėtų kurį laiką praleisti kartu prieš tuos didžiulius pasikeitimus, kurie ateina artimiausiu metu į mūsų šeimą“, – kalbėjo meras.

Tiesa, tikslių atostogų planų A.Zuokas neatskleidė – esą į egzotiškus kraštus jie netrauks, šiek tiek ketina pakeliauti automobiliu, galbūt įsikurti kur prie jūros ir paburiuoti.

Prieš pradėdamas atostogauti A.Zuokas dar spėjo susitikti su Palermo meru Leoluca Orlando ir pasirašyti bendradarbiavimo sutartį tarp Vilniaus ir šio Italijos miesto. Tuoj po to ir prasidėjo Zuokų atostogos, kaip galima spėti, būtent šioje Pietų Europos šalyje.

Pernai A.Zuokas tvirtino, kad jam atostogų nereikia, nes dirba darbą, kuris jam patinka, tad per atostogų metu tik pakeičia aplinką ir dirba toliau. Esą toks pasitraukimas iš įprastos darbo aplinkos labai reikalingas strateginiams planams, analizėms, gilesniam pasigilinimui, skaitymui ir planų kūrimui. O kadangi Lietuvoje ramybės nedaug, tenka keliauti į svečias šalis, kur atsiranda laiko ir pasiplaukiojimui jachta.

Vilniaus mero pareigas kol kas laikinai eina vicemeras Romas Adomavičius. Kitas vicemeras – Jaroslavas Kaminskis – jau atostogauja, jo atostogos, prasidėjusios liepos 18-ąją, tęsis iki 26-osios. Jonas Pinskus atostogauti planuoja rugpjūčio 6-10 dienomis ir pirmąją rugsėjo savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius