Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 03

Artūro Zuoko klipas Youtube.com: ar taps jis visų laikų TOP-1

Dviprasmiška Artūro Zuoko akcija, kai Vilniaus meras šarvuočiu Gedimino prospekte Vilniuje pervažiavo S klasės „Mercedes-Benz“, sulaukė neregėto atgarsio.
Meras Artūras Zuokas meta iššūkį neleistinose vietoje automobilius statantiems žmonėms
Meras Artūras Zuokas meta iššūkį neleistinose vietoje automobilius statantiems žmonėms / Artūro Zuoko nuotr.

15min.lt jau rašė, kad Artūro Zuoko vaizdo reportažą internete peržiūrėjo daugiau nei 1 mln. žmonių.

Jį rodė 4,5 mln. žiūrovų kasdien sutraukianti Jungtinių Amerikos Valstijų TV laida „Good morning, America“ („Labas rytas, Amerika“), apie pasivažinėjimą rašo ne tik visi didžiausi Jungtinių Amerikos Valstijų, Didžiosios Britanijos ar Vokietijos, Rusijos  laikraščiai, bet ir transliavo Japonijos televizija, apie dviratininkų teises ginantį merą iš Lietuvos rašoma Kanadoje, Šveicarijoje, Venesueloje, Brazilijoje ar Turkijoje.

Ar meras, įvažiavęs į Gedimino prospektą šarvuočiu ir sutraiškęs automobilį, pažeidė Kelių eismo taisykles ir Konstituciją, skaitykite čia.

Kol kas susidomėjimas Artūro Zuoko akcija neslūgsta. Youtube.com mero publikuoti du jo „žygdarbį“ (kovą su pažeidėjais) iliustruojantys filmukai surinko per milijoną peržiūrų. Filmo lietuviška versija su paaiškinimais – daugiau nei 682 tūkst., angliškas variantas – 516 tūkst., skaičiai nuolat auga.

Pateikiame jūsų dėmesiui iki šiol Youtube.com publikuotų lietuviškų vaizdelių TOP-10. A.Zuokui iki pirmos vietos kol kas dar trūksta pusantro milijono, jei kiekvieną filmuką skaičiuotume atskirai, arba tik milijono, jei sudėtume abiejų versijų peržiūras.

Kol kas lietuviškas Youtube.com TOP-10 atrodo taip (įspėjame, kai kuriuose filmukuose skamba necenzūriniai tekstai). Lyderis – vaizdelis, kai įkaušęs vyrukas neria kakta ant ledo – peržiūrėtas 2,1 mln. kartų.

VIDEO: A.Zuokas važiuoja tankete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius