Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 16

Arūnas Barbšys kreipėsi į VTEK dėl Klaipėdos mero pavaduotojo Vytauto Čepo

Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Arūnas Barbšys kreipėsi į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos nario, mero pavaduotojo Vytauto Čepo, rašoma pranešime spaudai. Miesto tarybos narys nori išsiaiškinti, ar vienas iš pagrindinių Klaipėdos miesto sporto sistemos reformos iniciatorių ir rengėjų Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys, mero pavaduotojas Vytautas Čepas nesupainiojo viešųjų ir privačiųjų interesų.
Arūnas Barbšys
Arūnas Barbšys / Aurelijos Kripaitės/15min.lt

„Informuojame, kad Klaipėdos miesto savivaldybės taryba 2013-05-30, priėmė sprendimą Nr. T2-129 dėl sporto šakų, finansuojamų Klaipėdos miesto savivaldybės biudžietinėse sporto įstaigose, sąrašo patvirtinimo. Šiuo sprendimu patvirtintas sąrašas sporto šakų kurios bus finansuojamos Klaipėdos miesto savivaldybės biudžetinėse sporto įstaigose nuo 2014 m. sausio 1 d.“, – rašoma kreipimesi. Taip pat pažymima, kad vienas iš pagrindinių projekto iniciatorių ir rengėjų yra Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys, mero pavaduotojas Vytautas Čepas, kuris aktyviai dalyvavo svarstyme ir dalyvavo balsavime.

„Vytautas Čepas yra Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidento pavaduotojas. Atkreipiame dėmesį, kad Klaipėdoje sunkioji atletika buvo įtraukta į finansuojamų Klaipėdos miesto savivaldybės biudžetinėse sporto įstaigose sporto šakų sąrašą. Todėl vadovaujantis Viešųjų ir privačiųjų interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymu Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją prašome išsiaiškinti ar Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Vytautas Čepas nenusišalindamas, bet aktyviai dalyvaudamas svarstant ir Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2013-05-30 posėdyje balsuodamas už sprendimą nesupainiojo viešųjų ir privačiųjų interesų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius