Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 07 21

Arūnas Valinskas. Keičiam ledą į oralinį!

Nebeturime ką veikti. NATO baigėsi, Seimo sesijos nevyksta, politikoje „agurkų sezonas“. Vieninteliai krepšininkai, besiruošdami čempionatui su trečio lygio rinktinėmis kažkokias kontrolines varžybėles surengia. Na, dar Živilė Pinskuvienė nuotraukas su savo puikia figūra visoms ant pykčio išplatina. Beje, be jokio sarkazmo – nuostabios kūno formos, duok Dieve Pinskui irkluoti. Na, o šiaip tai nuobodu. Buvo!
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Buvo iki tol, kol moteriškės neužmatė jų visas teises paminančios ledų reklamos su pramogų pasaulio atstovu, laidų ir renginių vedėju Rolandu Mackevičiumi. Tipo, šitas pašlemėkas paplūdimyje prisikabinęs prie merginų drįsta siūlyti savo p...... mainais į ledus! Atrodo juokingai? Nė velnio, įsijungė rimčiausios institucijos.

„Piktintis yra dėl ko. Tuo labiau kad ledai – produktas, kuris skirtas tikrai ne tik suaugusiųjų auditorijai. Tokia reklama žeminamos moterys, palaikomi ydingi elgesio modeliai, kuriuos po #MeToo bangos, atrodo, turėjome palikti praeityje“, – svarsto Žmogaus teisių centras.

Ekrano nuotr. /Rolandas Mackevičius ledų reklamoje
Ekrano nuotr. /Rolandas Mackevičius ledų reklamoje

Tai yra atgarsiai ir diskusijos, kažkodėl būtent dabar iškilę į viešumą apie vienų ledų reklamą. Joje TV žvaigždė Rolandas Mackevičius, beje, vienas iš dabartinių jaunų talentingiausių, nors jau nebe toks ir jaunas, ateina prie dviejų (aiškus svingeris!) merginų paplūdimyje ir siūlo dylą – keičiame ledus į šortus.

Siužetas tikrai ne šekspyriškas, bet yra toks lietuviškas posakis „paskutines kelnes atiduočiau“ mainais į kažką. Šiuo atveju į ledus. Beje, reklamoje „gražias kelnaites“ pastebi būtent mergina. O kas po tomis paskutinėmis kelnėmis? Ir čia įsijungia fantazija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius