-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 26

Atidėjo klausimą dėl kreipimosi į teismą dėl LEO LT

Ketvirtadienį Seimas turėjo svarstyti konservatorių siūlymą kreiptis į teismą dėl LEO LT kūrimo sutarties pripažinimo negaliojančia, tačiau šis klausimas atidėtas kitam posėdžiui.
Seimas
Seimas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Konservatorių frakcijos nariai Gintaras Songaila, Rytas Kupčinskas, Evaldas Jurkevičius, Pranas Žeimys, Aurelija Stancikienė ir Arimantas Dumčius siūlo pasiūlyti Vyriausybei kreiptis į teismą dėl nacionalinio investuotojo sukūrimo sutarties panaikinimo.

Taip pat siūloma ištirti šios sutarties sudarymo aplinkybes,  įskaitant susitarimą dėl AB “Vakarų skirstomieji tinklai” privatizavimo sutarties pripažinimo pasibaigusia, ir imtis visų būtinų teisinių priemonių dėl galimai neteisėtų veiksmų, susijusių su šios sutarties sudarymu.

Šis projektas ketvirtadienį buvo registruotas vietoj ankstesnio – Sutarties dėl nacionalinio investuotojo sukūrimo pripažinimo niekine įstatymo projekto, kuris buvo pripažintas prieštaraujantis Konstitucijai ir todėl jo rengėjai nutarė Seimui neteikti.

Tačiau Seimas šio siūlymo nesvarstė, nes praėjo per mažai laiko nuo jo registravimo. Pagal Statutą, nuo projekto pateikimo iki jo svarstymo turi praeiti 48 valandos. Ar siūlyti Vyriausybei kreiptis į teismą dėl LEO LT steigimo sutarties panaikinimo, Seimas spręs balandžio 7 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius