Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 27

Atleistas neblaivus vairavęs prokuroras D.Baraniūnas

Neblaivus vairavęs prokuroras Dainius Baraniūnas atleistas iš pareigų, ketvirtadienį pranešė Generalinė prokuratūra. Tokį sprendimą generalinis prokuroras Evaldas Pašilis priėmė susipažinęs su baigto tarnybinio patikrinimo išvada ir teikimu dėl nuobaudos skyrimo.
Dainius Baraniūnas
Dainius Baraniūnas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Tarnybinio patikrinimo išvadoje konstatuojama, kad D.Baraniūnas gruodžio 5 dieną vairavo neblaivus, Rinktinės ir Žvejų gatvių sankryžoje atsitrenkė į pakelės šviesoforą ir pasišalino iš įvykio vietos.

„Tokiais neteisėtais veiksmais D.Baraniūnas padarė prokuroro vardą žeminantį poelgį, sulaužė prokuroro duotą priesaiką Lietuvos valstybei, pažeidė Lietuvos Respublikos prokuratūros įstatymą ir šiurkščiai pažeidė Lietuvos Respublikos prokurorų etikos kodekse nurodytus pagrindinius prokurorų profesinės veiklos principus“, – teigiama pranešime.

Dėl to, kad D.Baraniūnas vairavo neblaivus, atliekamas ikiteisminis tyrimas. Jam po eismo įvykio buvo nustatytas sunkus 2,79 promilės girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius