Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 07

Atostogaujantys ministrai karščio nebijo

Vasaros malonumais besimėgaujantys Vyriausybės nariai maudosi jūroje, ramybės ieško savo sodybose, sportuoja ir keliauja po užsienio valstybes, rašo „Lietuvos žinios“.
Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė
Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė tradiciškai atostogas leidžia sodyboje Panevėžio rajone. „Trumpai tariant, ūkininkauju. Rytą atsikeliu, prirenku krepšį agurkų, apsitvarkau, apsižiūriu, kartais pavyksta dviračiu kaimą apvažiuoti“, – žurnalistams pasakojo ministrė. Tačiau, anot jos, per karščius visi darbai gerokai sulėtėja. Niekur kitur taip puikiai, kaip savo sodyboje, tarp artimų žmonių, ji prisipažino nepailsinti.

Užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis jau kitą savaitę ketina važiuoti į savo sodybą Švenčionių rajone. „Paprastai ten “kovoju„ su gamta – pjaunu žolę ir krūmus. Tačiau dabar, kai tokia sausra, žolės pjauti nereikės. Beliks gaudyti Žeimenoje žuvis ir skaityti knygas“, – neslėpė atostogų planų ministras.

Nidoje važiuojantį dviračiu vakar „Lietuvos žinios“ užklupo ir susisiekimo ministrą Eligijų Masiulį. „Dalyvavau Kuršių marių regatoje“, – sakė ministras ir prisipažino, kad kol kas yra tik pradedantis buriuotojas. Nuo antradienio politiko šeima atostogauja Klaipėdos krašte, prieš tai keturias dienas praleido Barselonoje.

Per pirmą atostogų dalį švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius su žmona taip pat buvo išvykęs į užsienį – jie automobiliu aplankė Lenkiją, Ukrainą, Rumuniją, Vengriją ir Slovakiją.  Šią savaitę politiko šeima atostogauja Palangoje.

Penktadienį premjeras Andrius Kubilius baigė penkių dienų žygį baidarėmis Nemunėlio upe. Paskutinę liepos savaitę Vyriausybės vadovas su dviem dešimtimis bendražygių dviračiais keliavo po Baltarusijoje esančias Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės pilis ir miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius