-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 27

Atrakcionų parkas Palangoje neveikia – LESTO olandams atjungė elektrą

Praėjusią naktį, apie antrą valandą, olandų bendrovės „Leander“ valdomame atrakcionų parke Palangoje buvo atjungta elektra. Palangos miesto valdžia nuo pat sezono pradžios bando uždaryti šią pramogų vietą, kurios savininkai tokiai veikla šiemet nėra gavę savivaldybės leidimo, rašo lrytas.lt
Užstrigęs atrakcionas įkalino vaikus.
Užstrigęs atrakcionas buvo valandai įkalinęs vaikus / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Ypatingo valstybinių institucijų dėmesio olandai susilaukė po incidento prieš daugiau kaip savaitę – nutrūkus elektros tiekimui, devyni vaikai valandai pakibo penkių metrų aukštyje žemyn galva.
LESTO bendrovė neskelbia, kodėl buvo priimtas toks sprendimas. LESTO atstovė ryšiams su visuomene Edita Sirusienė šiandien sakė, kad apie tokį LESTO vadovų sprendimą sužinojusi tik vakar vėlai vakare.

„Man prieš pat vidurnaktį paskambino įmonės generalinis direktorius Arvydas Tarasevičius ir pranešė, kad toks sprendimas buvo priimtas. Jis man tik paaiškino, kad tai buvo padaryta remiantis Valstybinės energijos inspekcijos išvadomis,“ – teigė E.Sirusienė. Ji tvirtino nesidomėjusi išvadų turiniu.

„Žinoma, turi būti konkrečios priežastys, kurias LESTO paskelbs pirmadienį,“ pridūrė LESTO atstovė. Vienas olandų atrakcionų savininkų, UAB „Leander“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Jackie Leanderis yra pasipiktinęs LESTO sprendimu.

„Įsivaizduoju, kad elektrą atjungti, prieš tai neįspėjus ir nepaaiškinus, kodėl tai daroma, galima kurioje nors labai itin skurdžioje trečio pasaulio šalyje, kur negalioja jokie įstatymai. Naktį paskambinęs į LESTO avarinės tarnybos telefonu, neišgirdau jokio paaiškinimo.

15min.lt jau rašė, kad penktadienį Nacionalinė žemės tarnyba (NŽT) nutraukė bankrutuojančios bendrovės „Kurorto statyba“ ir Palangoje atrakcionų pramogą poilsiautojams siūlančių olandų žemės nuomos sutartį. Tuo tarpu Valstybinė darbo inspekcija atrakcionų stabdyti neketina - laukiama nepriklausomų ekspertų išvados.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius