Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 04

Atsakymai apie studijas VDU – „Facebook‘e“ ir per „Skype“

Prieš kelis mėnesius abiturientus į nemokamas konsultacijas pakvietęs Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) vėl siūlo naujovę. Moksleiviai kviečiami nerti į internetą ir jame bendrauti su VDU darbuotojais.
Interneto pokalbių programa „Skype“ moksleivius konsultuojantys VDU darbuotojai laukia įvairių jų klausimų.
Interneto pokalbių programa „Skype“ moksleivius konsultuojantys VDU darbuotojai laukia įvairių jų klausimų. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sužinoti apie studijas ir gyvenimą VDU galima prisijungus prie socialiniame tinkle „Facebook“ sukurtos VDU bendruomenės bei per virtualią pokalbių programą „Skype“.

„Bendruomenę „Facebook‘e“ pradėjome burti prieš 2-3 mėnesius. Nusprendėme, kad ši erdvė pati tinkamiausia vieta, kurioje galėtų susiburti ir diskutuoti įvairiomis su universitetu susijusiomis temomis tiek studentai, tiek universiteto darbuotojai, tiek čia studijuoti ketinantys moksleiviai, - sakė VDU Studijų marketingo tarnybos vyresnioji specialistė Inesa Birbilaitė. – Bendravimas „Facebook‘e“ neužima daug laiko, be to, ši erdvė labai populiari tarp jaunimo, todėl jaučiame susidomėjimą“.

Nemažesnio populiarumo sulaukė ir pasiūlymas su universiteto darbuotojais pabendrauti per pokalbių programą „Skype“. Pasak VDU Studijų marketingo tarnybos vadovės pareigas laikinai einančios Ievos Paukštienės, idėja įgyvendinta beveik prieš dvi savaites. Kasdien sulaukiama ne mažiau nei 10 prisijungusių naujų vartotojų. „Dažniausiai prisijungia moksleivių, tačiau esame sulaukę klausimų ir iš vyresnių žmonių. Jiems  aktualios neakivaizdinės studijos. Per „Skype“ VDU taip pat domisi kitų universitetų studentai. Susiradę mus ir prisijungę žmonės gali klausti ko tik nori: esame pasiruošę atsakyti į bet kokius klausimus. Tačiau, suprantama, kad interesantams aktualiausia su studijų programomis, specialybėmis susijusi informacija“, – sakė I.Paukštienė.

VDU atstovės teigimu, žmonėms ypač patinka, jog bendraujant „Skype“ erdvėje išvengiama formalaus pokalbio. „Jie gali tiesiai šviesiai paklausti pačių kvailiausių klausimų ir sulaukti atsakymų iš karto, o ne po kelių dienų, savaitės“, – pabrėžė I.Paukštienė. „Skype“ erdvėje interesantai konsultuojami pirmadieniais – penktadieniais universiteto darbo valandomis. VDU Internete su universitetu besidominčiais žmonėmis bus bendraujama nuolat.

Adresai

Susidomėjusieji naujomis bendravimo su VDU darbuotojais galimybėmis, turėtų įsidėmėti šias nuorodas.  Norintys prisijungti prie VDU bendruomenės „Facebook‘e“ ją ras adresu http://www.facebook.com/pages/Kaunas-Lithuania/Vytautas-Magnus-University-Vytauto-Didiojo-universitetas/53103758138

Norintys pabendrauti su VDU Studijų marketingo tarnybos darbuotojais per pokalbių programą „Skype“ turėtų naudoti prisijungimo vardą vdu.moksleiviams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius