Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 08

Atsivėrusioje duobėje Vilniuje įstrigo šiukšliavežis (nuotraukos)

Vilniuje ketvirtadienį atsivėrė dar viena duobė, trikdanti eismą sostinės gatvėmis. Duobėje įstrigo šiukšliavežis.
Į duobę patekęs šiukšliavežis
Į duobę patekęs šiukšliavežis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Į duobę patekęs šiukšliavežis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Į duobę patekęs šiukšliavežis

Ketvirtadienio pavakare į atsivėrusią duobę Antakalnio g. įsmuko šiukšliavežis Mercedes Benz. sunkvežimio ratas įstrigo duobėje, automobilis pakibo ant lingių.

Incidentas įvyko šiukšliavežiui sukant į vieną Antakalnio g. kiemą. Dalis šiukšliavežio liko išsikišusi virš pirmos eismo juostos, todėl policija šioje vietoje automobilius, važiuojančius miesto centro link, kreipia į antrą eismo juostą.

Kaip iš įvykio vietos praneša 15min.lt fotografas Irmantas Gelūnas, duobė atsivėrė neišlaikius seno šulinio rentiniams. Kai ant šulinio užvažiavo sunkvežimis, betonas sutrupėjo ir šiukšliavežio ratas įsmuko į duobę.

Šiukšliavežio vairuotojas 15min.lt fotografui sakė, kad apie incidentą jis jau informavo savo bendrovės vadovybę, kuri turėtų įvertinti situaciją. Kol kas neaišku, kaip šiukšliavežį reikės ištraukti iš atsivėrusios duobės. Neatmetama, kad prireiks krano.

Dėl šio incidento iš vienos pusės užblokuotas ir įvažiavimas į Antakalnio g. 34-o namo kiemą. Į kiemą galima įvažiuoti iš P.Vileišio g.

Tai jau antra duobė Vilniuje, ketvirtadienį atsivėrusi važiuojamojoje kelio dalyje. Iš ryto dėl atsivėrusios smegduobės buvo smarkiai sutrikdytas eismas Geležinio Vilko gatve.

Papildyta 18.46 val.: Į įvykio vietą atvykęs kranas per kelias sekundes šiukšliavežį iškėlė iš duobės. Per incidentą sunkvežimis nebuvo apgadintas, jis gali važiuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius