Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19

Audronė Skučienė pataria savo dukterėčiai negrįžti į Lietuvą

Seimo narės mandato netekusios „Drąsos kelio“ partijos narės Neringos Venckienės teta Audronė Skučienė džiaugiasi, kad jos dukterėčia šiuo metu yra ne Lietuvoje ir nepataria jai į tėvynę sugrįžti. Pasak jos, partija ir be N.Venckienės gyvuos, o dukterėčiai nereiks būti Seime.
Apkalta Neringai Venckienei
Apkalta Neringai Venckienei / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apkaltos procesą Seime ketvirtadienį stebėjusi A.Skučienė sakė, kad jos parlamentarų sprendimas naikinti N.Venckienės mandatą nenustebino.

„Net džiaugiuosi, kad N.Venckienei nereikės sėdėti tarp tų žmonių, kuriems nereikalinga tiesa, kuriems užtenka 11 minučių gegužės 17 dienos parodymų, kad ji jauna, 42 metų gabi teisininkė gyvens laisvoje šalyje“, – po Seimo sprendimo žurnalistams sakė A.Skučienė.

Aš nenorėčiau žinoti, kad ji negyva, – pareiškė A.Skučienė.

Jei Seimas būtų norėjęs tiesos, pasak N.Venckienės tetos, jis būtų išsireikalavęs, kad jai būtų surengta ekstradicija.

„Drąsos kelio“ atstovo Povilo Gylio ir „tvarkiečio“ Petro Gražulio abejones dėl N.Venckienės gyvybės A.Skučienė supranta, bet paneigia.

Paklausta, ar ji pati žino, kad N.Venckienė gyva, A.Skučienė pareiškė: „Aš nenorėčiau žinoti, kad ji negyva. Na, žinote, aš nežinau. Gal motina, tėvai kontaktuoja. Kiek žinau, gyva“.

Linki negrįžti

A.Skučienė sakė negirdėjusi, ar pati N.Venckienė planuoja kada nors grįžti į Lietuvą, bet pripažino, kad pati jai to nelinkėtų.

„Aš jai nelinkėčiau grįžti į Lietuvą. Į tokią Lietuvą ir su tokia valdžia, su tokiu Seimu, su tokia teisėsauga, tokiu Konstituciniu Teismu“, – pareiškė ji.

Aš tik galiu pagerbti tylos minute sudegintą tiesą, – vertino Seimo sprendimą J.Varkala.

„Drąsos kelio“ partijos pirmininkas Jonas Varkala sakė, kad partija kol kas nenusprendė, kas N.Venckienę pakeis Seimo fakcijos seniūnės poste. Greičiausiai, pasak jo, frakcijai vadovaus dabartinė seniūnės pavaduotoja Aurelija Stancikienė.

O partijai, anot jo, N.Venckienės mandato panaikinimas neturės lemiamos reikšmės.

„Ir dabar jos fiziškai nėra. Partija nesugrius, bet aš tik galiu pagerbti tylos minute sudegintą tiesą šitą, o partija bus visuomet“, – žadėjo jis.  

Seimas ketvirtadienį panaikino parlamentaro mandatą N.Venckienei.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius