Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 23

Aukštaitiją pribloškė sniego stichija: medžiai virto ant automobilių, tūkstančiai vis dar be elektros

Šių metų pavasaris – išties išskirtinis kalbant apie temperatūrą ir kritulius. Jei per Šv. Velykas maloniai džiugino tokiam metų laikui nebūdinga šiluma, tai balandžio 23-iosios rytą nemaža dalis Aukštaitijos regiono gyventojų pasitiko brisdami per porą dešimčių centimetrų siekiančias pusnis. Dėl gausaus sniego lūžo medžiai, kurie virto ant namų ir automobilių, sutriko elektros tiekimas.
Aukštaitijoje – chaosas dėl sniego
Aukštaitijoje – chaosas dėl sniego / 15min montažas

Pakelėse – automobiliai ir vilkikai

Panevėžio, Utenos, Kupiškio, Anykščių bei Rokiškio rajonuose sniegas iškrito itin gausiai. Naktį prasidėjusi pūga paryčiui sukėlė chaosą keliuose, mat dalis vairuotojų jau spėjo pasikeisti padangas iš žieminių į vasarines. Būtent tai ir pakišo koją vėl sugrįžus sniegui.

Nors skaudžių avarijų su žūtimis, pirminiais duomenimis, išvengta, tačiau Panevėžyje veikiančios techninės pagalbos įmonės „Automera“ atstovas Jonas Pipiras pasakojo, kad pagalbos sunkvežimiai keliuose pradėjo dirbti jau paryčiui ir baigė tik atėjus antradienio popietei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius