-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 21

Automobilius Kaune pervežinės konkursą laimėjusi firma

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) spalio 21dieną po paskelbto viešojo pirkimo konkurso dėl transporto priemonių priverstinio nuvežimo, pervežimo, jų saugojimo ir ikiteisminio tyrimo metu paimtų transporto priemonių saugojimo Kauno apskrityje, pasirašė paslaugų teikimo sutartį su pirkimo laimėtoju, bendrove „Šančių autoservisas“ ir Ko.
Automobilius pergabens viena įmonė.
Automobilius pergabens viena įmonė. / J.Kalinsko nuotr.

Sutartyje numatyta transporto priemonės nuvežimo ir pervežimo paslaugos kaina – 242 Lt. su PVM, transporto priemonės vienos paros saugojimo paslaugos kaina – 20 Lt. su PVM. Kainos negali būti didinamos visą sutarties galiojimo laikotarpį.

Už suteiktas paslaugas, pagal nurodytus įkainius, teisės aktų nustatyta tvarka apmoka transporto priemonės savininkas ar valdytojas.

Bendrovė „Šančių autoservisas“ ir Ko sutartyje įsipareigojo Kauno mieste ne vėliau kaip per 30 min., o rajonuose ne vėliau kaip per 60 min. nuo pranešimo, atvykti į nurodytą vietą nuvežti transporto priemonę; užtikrinti ir atsakyti už kokybišką ir saugų transporto priemonių nuvežimą, pervežimą bei saugojimą 24 val. per parą visose Kauno apskrities savivaldybių teritorijose.

Priverstinai nuvežta transporto priemonė privalo būti saugoma tik tos savivaldybės, kurios administracinėse ribose buvo paimta ši transporto priemonė (išskyrus Birštono miesto ir Kauno rajono), teritorijoje. Birštono mieste priverstinai nuvežta transporto priemonė gali būti saugoma tiek Birštone, tiek Prienų rajono savivaldybės teritorijoje, o Kauno rajone nuvežta transporto priemonė gali būti saugoma tiek Kauno mieste, tiek Kauno rajono savivaldybės teritorijoje.

Centralizavus minėtos paslaugos teikimą, Kauno apskrities gyventojams ši paslauga turėtų tapti kokybiškesnė, o svarbiausia – bus užkirstas kelias savavaliavimui ir atskirų bendrovių piktnaudžiavimui imant mokesčius iš gyventojų už priverstinį automobilio nuvežimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius