Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 31

Artūras Zuokas paleistas iš ligoninės

Sostinės meras Artūras Zuokas antradienio rytą išėjo iš Santariškių klinikų, kur buvo paguldytas praėjusį penktadienį. Apie tai jis pranešė socialiniame tinkle „Facebook“: „Viskas, važiuoju namo:-) Dėkingas gydytojams už gerą priežiūrą ir profesionalų darbą.“
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienį kalbėdamas su 15min.lt A.Zuokas neslėpė, kad medikai kol kas negali tiksliai atsakyti, kokios priežastys net du kartus per savaitę jį paguldė į ligoninės lovą.

„Medikai sako, kad neaišku kodėl ir kaip, neranda priežasties, kas sukėlė tokią organizmo reakciją. Pagrindinė priežastis – apsinuodijimas maistu, kuris sukėlė ir kitas neigiamas reakcijas organizme. Bet atlikus tyrimus atrodo, kad viskas organizme veikia gana gerai, todėl kaip ir neranda priežasčių, kodėl taip atsitiko“, – sakė meras.

A.Zuoko žmona Agnė Zuokienė anksčiau 15min.lt sakė, kad jos vyras antrą kartą ligoninėje atsidūrė dėl to, kad puolė dirbti nepasveikęs.

Į Santariškes meras buvo paguldytas ir praėjusį antradienį, gegužės 24-ąją. Teigta, kad dėl apsinuodijimo merui buvo sutrikusi širdies veikla. Tą dieną į medikus A.Zuokas kreipėsi tris kartus. Po nakties reanimacijoje A.Zuokas buvo išleistas iš ligoninės ir iškart kibo į darbus – dalyvavo Vilniaus miesto tarybos posėdyje, kuriame buvo svarstomas „Vilniaus energijos“ akcijų perleidimo koncerno „Dalkia“ dukterinei bendrovei „Societe Valmy Defense 22“ klausimas.

Paklaustas apie apsinuodijimą A.Zuokas tądien teigė, kad jo širdies būklė puiki, o skrandis funkcionuoja gerai. Politikas prašė nekurti sąmokslo teorijų, esą jį kažkas bandė nunuodyti. „Tai buvo buitinis apsinuodijimas“, – aiškino jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius