Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 12

Baikerių valgiu tapo cepelinai

Nuo birželio 9-osios Klaipėdos oro uosto teritorijoje bei uostamiestyje ūžę motociklininkai jau rengiasi kelionėms į namus. Pirmadienį – paskutinioji „Super rally“ suvažiavimo diena.
Renginio akimirka
Baikeriai iš Klaipėdos išsivežė gerus įspūdžius. / Algirdo Venskaus/waska.lt nuotr.

Sąskrydžio organizatoriai „Harley-Davidson Club Baltija“ klubo atstovai teigia Lietuvoje priėmę beveik 6 tūkst. dalyvių iš 30 valstybių. Į  renginį suvažiavo visų ES valstybių „Harley-Davidson“ baikerių klubų atstovai, sulaukta dalyvių ir iš JAV, Japonijos, Izraelio, netgi – Albanijos.

Organizatoriams dėkota už tai, jog prie įvažiavimo į stovyklą baikeriai negaišo laiko spūstyse. Komplimentų už meniu įvairovę ir maisto kokybę sulaukė ir stovyklautojus maitinę kavinių šeimininkai. Gerą įspūdį svečiams paliko ir vietinis alus bei cepelinai, pastarieji, anot kavinių šeimininkų, buvo labai populiarūs ir suvalgyti visi iki vieno.

Anot „Harley-Davidson Club Baltija“ prezidento Silverijaus Baliūno, paprastai gana priekabiai organizatorius vertinantys britai šiemet negailėjo teigiamų atsiliepimų. Sąskrydis Lietuvoje ypač gerą įspūdį paliko ir baikeriams iš Rusijos, jie čia teigė jautęsi kaip namuose. „Egzaminą išlaikėme. Esame pirmoji Rytų Europos valstybė, priėmusi šį renginį ir puikiai susitvarkiusi su jo iššūkiais. Mums pavyko nustebinti daug ko mačiusius svečius gražia gamta, gerais keliais, geru maistu, maloniai bendraujančiais žmonėmis“, – džiaugėsi S.Baliūnas.

Nors orai pajūryje šiluma nelepino, tai nesutrikdė sąskrydžio stovyklos gyvenimo. Kas vakarą abiejose scenose vyko koncertai, įvairios šou programos. Lietuviams padėkota už įspūdingą „Super Rally“ atidarymo renginį, kuriame dainą baikeriams dedikavo ir ją atliko pats Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius