Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 25

Baltarusijoje sulaikytas Vilniaus raitosios policijos vadas paleistas į laisvę (papildyta 19.09 val.)

Prieš pusantros savaitės Baltarusijoje sulaikytas Vilniaus raitosios policijos vadas Laimonas Bankauskas paleistas į laisvę, praneša Lietuvos televizijos naujienų tarnyba.
Laimonas Bankauskas
Laimonas Bankauskas / „Lietuvos ryto“ nuotr.

Žinią apie L.Bankausko paleidimą oficialiai Lietuvos televizijai patvirtinto kaimyninės šalies KGB spaudos tarnybos vadovas Aliaksandras Antonovičius. Anot jo, visa medžiaga perduota Baltarusijos prokuratūrai, kuri toliau spręs dėl bylos likimo.

Aukštas Lietuvos policijos pareigūnas, įtarus narkotikų kontrabanda sulaikytas Ašmenos pasienio punkte.

Pranešama, kad jo automobilyje Baltarusijos teisėsaugininkai rado 45,5 gr amfetamino.

Papildyta 19.09 val.: Vilniaus apskrities VPK viršininkas Kęstutis Lančinskas 15min.lt sakė apie L.Bankausko paleidimą sužinojęs iš televizijos.

„Su mumis susiekti jis dar nebandė. Jis, matyt, dar ir tokios galimybės neturi. Jeigu jį neseniai paleido, tai jis dar ten - Baltarusijos teritorijoje“, - sakė K.Lančininkas.

Vilniaus policijos vadovas teigia, kad pavaldiniui grįžus į Lietuvą, jie turės susitikti ir pakalbėti.

„Būtinai reikia viską išsiaiškinti. Jo atostogos baigiasi mėnesio pabaigoje. Bet atostogų pabaigos nelauksime. Norisi viską išsiaiškinti anksčiau. O kada tas mūsų susitikimas įvyks, tikrai nežinau. Viskas priklausys nuo to, kada jis grįš ir bus pasiekiamas. Na, dar leisime išsimiegot“, - šmaikštauti nevengė Vilniaus policijos vadas.

Pasak K.Lančinsko, šiuo metu kartu su L.Bankausku yra jo žmona ir jie kartu grįš namo. Tačiau į laisvę paleisto policijos pareigūno dar laukia pasienio procedūros.

„Jie juk neturi diplomatinių pasų. Todėl visos eilės pasienyje ir visos procedūros pasienyje... Tikrai sunku pasakyti, kada jie grįš į Lietuvą“, - sakė K.Lančinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius